ELBA

Orase: Timisoara
Industrie: Tehnica

Site www.elba.roCINE SUNTEM ?

 

ELBA este cel mai important producător de corpuri si sisteme de iluminat din România, fiind o societate privată pe acţiuni, cu capital integral românesc.

Cu un număr de 1200 de angajaţi si o vechime de peste 85 de ani pe piaţa românească, ELBA este o firmă de nivel european a cărei misiune este aceea de a oferi fiecărui client produsele si serviciile pe care şi le doreşte din punct de vedere al originalităţii, calităţii si accesibilităţii preţului.CU CE NE OCUPĂM ?

Prin continua dezvoltare a resursei umane şi a tehnologiilor aplicate, ELBA se menţine pe poziţia de lider in domeniu, oferind clienţilor săi:
          - corpuri de iluminat industriale (fluorescente, exterioare ornamentale, pentru iluminat de siguranţă, semafoare, etc.);
          - corpuri de iluminat pentru industria de automotive;
          
- matriţe, scule si dispozitive;
          - servicii complete (proiectare, execuţie, modernizare si întreţinere) pentru sisteme de iluminat interior, exterior sau stradal.

Calitatea produselor si serviciilor este certificată de sistemele de calitate si mediu implementate: ISO 9001/2000, ISO/TS 16949/2002, ISO 14001/2005, precum si de încercările efectuate în laboratoarele proprii (fotometric, chimic, electromecanic) acreditate de Reţeaua Naţională de Auditori de România.CE VĂ OFERIM ?

Mai mult decât un job – o CARIERĂ.

Fiind o societate care proiectează, produce şi comercializează produse într-o gamă foarte variată, activităţile dezvoltate în cadrul societăţii vă permit să alegeţi şi să vă dezvoltaţi o carieră pe măsura potenţialului dumneavoastră.

Alăturându-te echipei noastre şi noi te vom sprijini.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ELBA

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi ELBA

Companie Oras(e) Data