Automobile Bavaria Group

Orase: BUCURESTI
Industrie: Auto Auto

Site www.bmw-bavaria.ro


Începând din 1994, Automobile Bavaria a reprezententat în România BMW (Bayerische Motoren Werke), devenind în 2007 cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrala şi de Est. Companiile ce aparţin grupului Automobile Bavaria au ca domenii de activitate comercializarea produselor  mărcilor  BMW, ROLLS-ROYCE şi MINI.Totodată, acestea desfăşoară şi toate activităţile conexe domeniului: întreţinere şi reparaţii, vânzări de piese auto şi moto, intermedieri, leasing şi buy-back.

Centrul BMW din Băneasa, sediul Automobile Bavaria, este unul dintre cele mai impresionante showroom-uri din Europa Centrală şi de Est, a cărui construcţie a necesitat o investiţie de peste 10 milioane EUR. Grupul mai detine in Bucuresti alte doua reprezentante BMW, in zona de vest (Militari) şi pe şoseaua de centura (Otopeni). Reţeaua naţională cuprinde dealeri şi service-uri autorizate BMW în Constanţa, Galaţi, Braşov, Sibiu, Tîrgu Mureş, Cluj, Timişoara şi Craiova.

Începând din anul 2007, Automobile Bavaria şi-a estins activitatea şi pe plan internaţional. Astăzi Grupul controlează o reţea de 5 dealeri în  Landul Bavaria, precum şi unnou showroom Rolls-Royce, în centrul oraşului München.

În anul 2011 numărul total de angajaţi la nivelul întregului grup depăşeşte 500 de specialişti în diferite domenii conexe activităţilor desfăşurate. Avand în vedere expansiunea continuă a reţelei, există o preocupare permanentă pentru recrutarea unor de noi talente şi dezvoltarea  permanentă a angajaţilor.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Automobile Bavaria Group

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Automobile Bavaria Group

Companie Oras(e) Data