Continental Automotive (cont vechi)

Concernul Continental AG este unul dintre furnizorii de top ai industriei auto din lume. În calitate de furnizor de sisteme de frânare, sisteme şi componente pentru trenuri de rulare şi şasiuri, instrumente, soluţii de informare şi divertisment, electronică auto, pneuri şi produse tehnice din elastomeri, Continental contribuie în mod constant la un plus de siguranţă în trafic şi la protecţia climei la nivel global. De asemenea, Continental este un partener în comunicarea auto interconectată.

 

Continental Automotive

La Continental Automotive Romania, peste 3500 de oameni lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare din Timişoara, şi Iaşi şi în unitatea de producţie din Timişoara. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.

Programe pentru studenţi

  • Job-uri part-time şi full-time;
  • Practică de vară;
  • Burse private;
  • Proiecte de diplomă;
  • Program de Master Embedded Automotive Software;
  • Vizite de companie, workshopuri şi competiţii.

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Contactează-ne:

 

Continental Automotive Romania

Iasi
career-auto-iasi@continental-corporation.com
Bd. Poitiers, nr.6, 700671
Tel. 0232307022 / Fax 0232220331

Timisoara
career-auto-tm@continental-corporation.com
Calea Martirilor 1989, nr.1, 300724
Str. Siemens, nr.1, 300704
Tel. 0256251505/ Fax 0256294451

 

 
Brasov, Iasi, Sibiu, Timisoara
Auto, , IT&C Software

Joburi Continental Automotive (cont vechi):

Locuri de munca Continental Automotive (cont vechi)