Cora

Orase: BUCURESTI,
Industrie: RetailCORA ROMANIA HYPERMARCHE S.A.

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. În prezent, în lume existã peste 80 de hipermarketuri Cora: 59 în Franta, 9 în Belgia si Luxemburg, 7 în Ungaria, 3 în Antile si 3 în Romania.În contextul expansiunii sale continue, Cora oferã persoanelor ce doresc sã-si construiascã o carierã, un mediu de lucru profesionist si posibilitãti de promovare

Dacã doresti sã faci parte dintr-o echipã dinamicã, tanãrã si entuziastã, dacã te incantã ideea de a lucra intr-o companie multinationalã de renume si vrei sã castigi experientã intr-un mediu profesionist, Cora iti oferã toate acestea si chiar mai mult: salariu motivant, formare profesionalã, perspective in carierã.

Vrei sã devii membru al echipei Cora? Atunci esti absolvent de studii superioare si doresti sã-ti construiesti o carierã intr-un domeniu de succes: retail. De colegii tãi de generatie te deosebesc capacitatea de a gestiona resurse umane si materiale. Rebel? Inginer? Literat? Introvert? Organizat? Flexibil? Sociabil? Matematician? Creativ? Experienta aratã asa: 2600 de angajati – 2600 de profiluri diferite.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Cora

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Cora

Companie Oras(e) Data