Echipa Noastră

Echipa de bază lucrează în biroul Ajungem MARI din București.

Atât în București, cât și în cele 24 de județe, activitățile programului sunt organizate de către coordonatorii voluntari, sub îndrumarea echipei de bază și cu sprijinul coordonatorilor de centre. Coordonatorii sunt oameni deosebit de implicați, care se dedică trup și suflet copiilor. Săptămânal, ei alocă până la două ore acestei activități, suplimentar celor de voluntariat cu copiii.

Sufletul echipei noastre sunt voluntarii Ajungem MARI, cei care îi vizitează pe copii săptămânal în centrele de plasament, îi ajută să învețe, îi susțin necondiționat și îi încurajează permanent. 

Le suntem recunoscători tuturor celor care doresc să se implice în programul Ajungem MARI ca voluntari în domenii precum: comunicare, suport IT, coordonarea unor proiecte punctuale, evenimente de promovare sau strâgere de fonduri, elaborarea unor materiale educaționale etc. și îi primim cu brațele deschise. 

Găsiți AICI oportunitățile de implicare în echipă, iar AICI găsiți informații despre ce presupune coodonarea locală a programului, în județe.

BUCURESTI
ONG

Joburi AjungemMari:

Locuri de munca AjungemMari

Angajari AjungemMari