Joburi Nextgen CommunicationsNextGen Communications este una dintre cele mai tinere si dinamice companii ce activeaza pe piata de telecomunicatii din Romania, oferind servicii in 37 orase mari si peste 300 de localitati.

NextGen Communications, societate cu raspundere limitata detinuta in procent de 100% de Telekom Romania, a fost creată la sfârșitul anului 2008 cu scopul principal de a oferi o alternativa avantajoasa la ofertele principalilor jucatori de pe pietele locale, folosind totodata cele mai noi tehnologii in domeniu, permitand furnizarea de servicii competitive.

NextGen Communications ofera abonatilor sai cea mai avantajoasa si variata grila de canale TV din piata, ce cuprinde: filme, documentare, stiri, muzica, sport, desene animate, divertisment etc, la preturi competitive. Abonatii serviciului de televiziune digitala beneficiaza de cea mai mare grila de baza cu peste 100 canale, precum si o variata oferta de pachete de programe tematiceIncepand cu 2015, NextGen conecteaza peste jumatate de milion de locuinte, printr-o retea de ultima generatie, oferind servicii de internet, televiziune si telefonie, prin intermediul celor 500 de angajati profesionisti ce asigura asistenta permanenta.Ca si angajator, NextGen Communications desfasoara frecvent campanii de recrutare, oferind locuri de munca in peste 20 de orase din tara.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre serviciile noastre, angajari, magazine, va rugam sa accesati: http://www.next-gen.ro sau sa aplicati la joburile deschise pe Hipo.ro.
Alba Iulia, Bistrita, BUCURESTI, Buhusi, Campina, Cluj Napoca, Fagaras, Falticeni, Giurgiu, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Mioveni, Odorheiu Secuiesc, Pascani, Pitesti, Radauti, Sibiu, Slobozia, Targoviste, Targu Jiu, Targu Secuiesc, Tecuci, Tulcea, Turda, Turnu Magurele, Urziceni, Zalau
IT&C Telecom

Joburi Nextgen Communications :

Nextgen Communications nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

International Leadership Trainee - Coca - Cola HBC

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Siemens - Software Development Internship - Summer 2024

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Summer Internship Program - Bucharest Global Technology Center

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Mecanic Trotinete

Randstad România
3000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Amazon - 2024 Graduate Software Dev Engineer

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Farmacist/a

Randstad România

Aplica fara CV

Locuri de munca Nextgen Communications

Angajari Nextgen Communications