BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE

Orase: Brasov BUCURESTI
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.cetelem.ro
Facebook https://www.facebook.com/Cetelem.ro/

Despre Cetelem -  marca comerciala BNP Paribas Personal Finance

Incepand cu 1 martie 2018, Cetelem IFN SA a devenit BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti, ca urmare a fuziunii strategice transfrontaliere dintre Cetelem IFN SA si liderul pietei creditelor de consum in Europa – banca mama franceza BNP Paribas Personal Finance. Detinuta in proportie de 100% de banca cu reputatie internationala (BNP Paribas), BNP Paribas Personal Finance are aproape 17.500 de angajati si opereaza in peste 30 de tari.

Dupa finalizarea procesului de fuziune, activitatea comerciala din Romania a continuat sub brandul Cetelem, bine cunoscut publicului de credite de consum din Romania. Compania continua sa ofere clientilor sai servicii de credite de consum in magazin, carduri de credit sub sigla Mastercard, credite auto, credite de nevoi personale si servicii de brokeraj pentru asigurari. In cei 15 ani de prezenta pe piata din Romania, compania a servit peste 1,4 milioane de romani, oferind peste 2,2 milioane de credite. 


Life@Cetelem 

La Cetelem punem accent pe valori precum responsabilitatea si transparenta in comunicare. Ne place sa fim prezenti in viata angajatilor nostri si sa ii sustinem in dezvoltarea lor profesionala. Credem ca impreuna suntem mai puternici, de aceea cautam constant cele mai bune solutii de a interactiona intre departamente si de a veni cu know-how aplicat pe fiecare situatie noua!

Te invitam sa descoperi mai multe despre rolurile deschise in acest moment, in pagina noastra de Cariere, pe www.cetelem.ro. De asemenea, asteptam CV-ul tau pe adresa de email hr.recrutare@cetelem.ro !Despre BNP Paribas Personal Finance

BNP Paribas Personal Finance SA este liderul pietei creditelor de consum in Europa, prin intermediul activitatii de acordare a creditelor de consum si creditelor imobiliare. Detinuta in proportie de 100% de banca cu reputatie internationala BNP Paribas SA, BNP Paribas Personal Finance are aproape 17.500 de angajati si opereaza in peste 30 de tari. 
BNP Paribas Personal Finance SA a dezvoltat o strategie legata de parteneriatele cu retaileri, magazine online si institutii financiare (banci si companii de asigurari), bazata pe experienta si know-how-ul acumulate in oferirea de solutii de creditare integrate si adaptate activitatii si strategiei comerciale a partenerilor. 
 

Pentru mai multe informatii privind activitatea Cetelem, accesează https://www.cetelem.ro Cetelem@Brasov

In noiembrie 2018, ne-am extins activitatea si am deschis un nou centru operational in Brasov. Am ales sa cream un spatiu de lucru diferit, deoarece credem cu tarie ca un design de interior sustenabil si creativ impacteaza in mod pozitiv experienta angajatilor. Noua ne place foarte mult!


 

Cetelem Romania este o banca responsabila, implicandu-se activ in programe de responsabilitate sociala si protejare a mediului. Prin actiuni proprii si parteneriate responsabile, compania intareste misiunea BNP Paribas in lume: investitii cu impact pozitiv asupra mediului. 

In acelasi timp, Cetelem Romania este un angajator ce pretuieste si intelege importanta unui mediu de lucru prietenos, motiv pentru care beneficiile create pentru angajatii sai sunt variate si acopera o gama larga de nevoi. De asemenea, compania incurajeaza dezvoltarea continua a angajatilor sai, oferind training-uri periodice si punand la dispozitie platforme de invatare.
 

Impactul pozivit este una dintre ariile in care ne place sa ne implicam. Ne ghidam activitatea prin adoptarea unui model de afaceri si mod de lucru responsabil social atat fata de proprii angajati, fata de parteneri, si clienti.Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE

Companie Oras(e) Data
Analist Credite Brasov

full-time0 - 1 an experienta

Oportunitatea profesionala care se va transforma intr-o cariera de succes! Suntem o banca orientata spre client, punem accent pe impactul pozitiv in societate, dar nu in ultimul rand, suntem o echipa. Hai sa ne cunoastem! #bancapentruolumeinmiscare

BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE Brasov
22.01.2021

Joburi BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE

Companie Oras(e) Data