Carrefour România

Orase: BUCURESTI
Industrie: Retail FMCG

Site http://carrefour.ro/cariere
Facebook https://www.facebook.com/CarrefourRomania/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/carrefour-romania/Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!

Este despre diversitatea din organizatie, despre spiritul ei proaspăt, despre emoția primului job și satisfacția pe care o ai când poți fi de ajutor, despre prietenia fără vârstă și bucuria de a fi bun în ceea ce faci.

Hai să ne cunoști așa cum suntem: prietenoși, muncitori, haioși, responsabili, creativi și ingenioși, de ajutor. Fiecare dintre noi avem trăsături care ne fac să fim unici și valoroși. Suntem diferiți și în același timp suntem la fel ca toți românii: vrem să fim liberi, să alegem, să ne exprimăm punctul de vedere, să ne simțim bine!

Te așteptăm la cea mai nouă ediție Angajatori de Top din București, să ne cunoaștem și să îți prezentăm oportunitățile de carieră pe care ți le-am pregătit.

Descoperă joburile pentru care ne căutăm colegi sau programul nostru de internship plătit C4Yourself, în departamentele: Achiziții, Logistică, Financiar, Marketing, Calitate, Resurse Umane. 

Intră în Lumea Carrefour și descoperă poveștile noastre!

Despre Grupul Carrefour:

Ne mândrim cu faptul că suntem prima companie de retail care a adus conceptul de hipermarket în România. Actual avem peste 300 de magazine în țară: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, magazine discounter. 

Pentru noi, Lumea Carrefour e mai mult, e despre oameni. Am creat locuri de munca la nivel local încă din 1999 și am oferit o multitudine de posibilități de dezvoltare profesională și promovare internă. Alături de cei 17,000 mii de angajați în România, susținem diversitatea, egalitatea de șanse și suntem împotriva tuturor formelor de discriminare.
 
Ne dorim să fim o companie recunoscută și iubită pentru că ne ajutăm clienții și consumatorii să se bucure alături de noi de o calitate mai bună a vieții în fiecare zi.


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Carrefour România

Companie Oras(e) Data
Internship Carrefour: C4 Yourself!

part-timeStudent/Absolvent

Hai în Lumea Carrefour, o lume plină de oportunități!

Carrefour România BUCURESTI
Job national
16.01.2021

Joburi Carrefour România

Companie Oras(e) Data