100 de ani de viață ne-au învățat o mulÈ›ime de lucruri: responsabilitate, performanță, inovaÈ›ie, grijă È™i, mai presus de orice, faptul că aceste valori au sens doar dacă sunt puse în slujba oamenilor. De aceea, noi, Biofarm®, lucrăm zi de zi, oră de oră, pentru oameni. Pentru sănătatea È™i starea lor de bine.

Pe o piață foarte competitivă suntem unul dintre cei mai importanÈ›i producători de medicamente din România.

Suntem cel mai important producător român de capsule gelatinoase moi, între primii 3 producători români de soluÈ›ii È™i suspensii pentru administrare orală È™i unul dintre cei mai mari fabricanÈ›i de comprimate È™i drajeuri din România. Pentru a ne păstra această poziÈ›ie È™i pentru a reuÈ™i să progresăm, ne certificăm È™i recertificăm periodic la cel mai înalt standard internaÈ›ional toate sistemele, liniile de producÈ›ie È™i orice alt aspect care È›ine de promisiunea noastră – cea mai bună calitate a produselor.

Cele mai cunoscute branduri Biofarm® au scris istorie, iar faptul că după atâÈ›ia ani de la apariÈ›ie sunt în continuare foarte apreciate arată calitatea lor de necontestat:

1928* – Carmol®

1959 – Triferment®

1959 – Anghirol®

1964 – Cavit®

1965 – Colebil®

Misiunea Biofarm® este de a face bine celor din jurul nostru prin perfecÈ›ionare continuă, cu respect pentru experienÈ›a acumultată până acum È™i cu standarde aflate la cel mai înalt nivel.

Echipa Biofarm® este o echipă puternică È™i unită È™i fiecare membru al ei are o poziÈ›iei bine definită în angrenajul de business.

Pentru mai multe detalii referitoare la posturile disponibile puteți să ne contactați la urmatoarea adresă de e-mail: jobs@biofarm.ro sau la telefon: 021/ 301.06.41.

BUCURESTI
Farmaceutice-Medical

Joburi BIOFARM:

Locuri de munca BIOFARM

Angajari BIOFARM