SC Timac Agro Romania SRL

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Agricultura

Site http://www.ro.timacagro.com/
Blog www.roullier.com

Fondat în 1959, Grupul Roullier este o companie multinaţională ce îşi desfăşoară activitatea în peste 45 de ţări, deţinând o cifră de afaceri de 3,2 miliarde Euro pe plan internaţional. Povestea noastră este o aventură umană şi industrială, reunind peste 7500 de angajaţi conduşi de aceleaşi valori: spiritul antreprenorial şi dorinţa de a ne asuma noi provocări! Specialişti în nutriția plantelor, animalelor și oamenilor, ne dezvoltăm puternic activitățile în lume, bazându-ne pe o structură solidă, dinamică și întreprinzătoare. Toate societățile de nutriție a plantelor și animalelor beneficiază de activitatea constantă de cercetare și dezvoltare condusă de Grup, activitate care îi permite acestuia să ofere clienților produse din ce în ce mai inovatoare și care respectă mediul înconjurător. Cei 50 de ani de rezultate pozitive ne permit să ne auto-finanțăm creşterea şi să menținem o viziune pe termen lung, chiar și în contextul economic actual. 

Dacă eşti entuziast, activ, ambițios şi îţi doreşti să faci parte dintr-un mediu în care să ai posibilitatea să te exprimi, să acţionezi într-o manieră independentă şi să-ţi asumi responsabilităţi, te invităm să aplici la posturile noastre pentru o carieră alături de Timac Agro Romania!


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca SC Timac Agro Romania SRL

Companie Oras(e) Data
Strategic Projects Manager

full-time1 - 5 ani experienta

Our ambition? Innovate. Our mission? Overcome future nutritional challenges. As a specialist in Plant nutrition, within Groupe Roullier, we cultivate our success throughout the world. Our strength? The 7,900 men and women who share our values: innovation, performance, entrepreneurial spirit.

SC Timac Agro Romania SRL BUCURESTI
23.01.2017

Joburi SC Timac Agro Romania SRL

Companie Oras(e) Data