Rossini Sleeve Technologies

Orase: Timisoara
Industrie: Inginerie Altele

Site www.rossini-spa.it/en
   Rossini SPA, o companie de familie care isi are inceputurile inca din anul 1928, a deschis cea mai noua unitate de productie la Timisoara in anul 2007. In anul 1928, Erminio Rossini a avut o idee geniala , incepand sa produca primele role de printare pentru unitatile de printare. Aceasta inventie a dus la deschiderea primei fabrici de productie pentru aceste produse in Milano in anul 1954
 
  De atunci, Rossini SPA a mai deschis inca 6 unitati de productie in intreaga lume: Rescaldina (Milano – Sediul Central), L’Aquila (Italia), Atlanta (USA), Barcelona (Spania), Sao Paulo (Brazilia), si cea mai noua unitate de productie in Timisoara ( Romania).

  Fabrica din Timisoara este cea mai noua fabrica a Rossini, aceasta mandrindu-se cu cele mai noi tehnici de productie  si personal calificat. Intregul proces este indeaproape monitorizat de conducerea grupului, aceasta fiind omniprezenta in procesul de fabricatie, monitorizare, controlul calitatii si distributie.
Succesul companiei  se datoreaza in mare masura modalitatii de interconectare a celor 6 fabrici, acestea fiind legate intre ele printr-unul dintre cele mai eficiente sisteme de distributie .

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Rossini Sleeve Technologies

Companie Oras(e) Data
Sef de Tura

full-time0 - 1 an experienta

Sunteti in cautarea unui loc de munca? Va doriti sa lucrati intr-un mediu dinamic si va place sa invatati mereu ceva nou? Rossini Sleeve Technologies ,lider mondial in domeniul flexografiei, produce sleeve-uri pentru imprimante industriale,recruteaza sefi de tura

Rossini Sleeve Technologies Timisoara
04.12.2019
Controlor calitate

full-time1 - 5 ani experienta

Rossini Sleeve Technologies Timisoara
04.12.2019
Operator Mase Plastice

full-timeStudent/Absolvent

Avem planuri pentru extinderea unitatii de productie din Timisoara si dorim ca piata din Romania sa constientizeze importanta unui producator atat de aproape de necesitatile ei.

Rossini Sleeve Technologies Timisoara
04.12.2019
Operator CNC

full-time1 - 5 ani experienta

Avem planuri pentru extinderea unitatii de productie din Timisoara si dorim ca piata din Romania sa constientizeze importanta unui producator atat de aproape de necesitatile ei, pentru care rezolvarea unei problem sa masoara in zile , nu saptamani sau luni, si pentru care calitatea inseamna totul.

Rossini Sleeve Technologies Timisoara
04.12.2019
Planner Logistica

full-time1 - 5 ani experienta

Ne marim echipa!!! avem nevoie de o persoana cu experienta in transporturi. De la procesarea comenziilor de transport catre transportatori pana la intocmirea documentelor pentru vamuire.

Rossini Sleeve Technologies Timisoara
04.12.2019

Joburi Rossini Sleeve Technologies

Companie Oras(e) Data