Am pornit in 1990 dintr-o pasiune nebuna pentru tot ce este bun, dulce si din Ardeal, cu un magazin de familie in zona Dorobanti. Mamele si matusile noastre au invatat traditia prajiturilor de casa de la strabunici si iata ca am devenit repede reperul bucurestenilor pentru cofetarie, brutarie si patiserie traditionala.

Astazi, am ramas la fel de pasionati de produse naturale, proaspete, create zilnic de maestrii cofetari, patiseri si brutari, din ingrediente atent selectionate, dupa retete traditionale.

Credem ca poti fi autentic intr-un shop realizat de romani, avand torturi, prajituri, patiserie si brutarie tradiționala si reinventata, create zilnic de la 0 chiar in centrul Bucurestiului.

100% romanesc, 100% ambitie sunt principiile dupa care ne ghidam, demonstrand ca putem crea local concepte inedite de cofetarii – cafenele.

Suntem o echipa frumoasa, ca o familie pasionata de tot ceea ce este bun si frumos. Cautam oameni buni, onesti si muncitori, la fel de pasionati ca si noi de a crea produse excelente. Oferim un mediu stabil de lucru, salarii decente si oportunitatea de a creste profesional. Vrem sa avem cei mai buni colegi, pe care sa-i crestem si sa le oferim oportunitati de a se dezvolta profesional in familia Ana Pan.

P.S. Stiai ca noi facem deliciile atat de bune incat trebuie sa mai angajam inca 100 de oameni? Iti recomandam sa vii la noi sa le descoperi!  

BUCURESTI
Retail

Joburi Ana Pan:

Ana Pan nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Business System Analyst

Euro-Testing Software Solutions
Hybrid

Bootcamp STS 2024, abonează-te pentru ultimele noutăți!

STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale)
Job national
Aplica fara CV

Junior Accountant - Bucuresti

Computer Generated Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Market Data Software Developer

Brainspotting
Hybrid

Aplica fara CV

Inginer automatist IT

Electromontaj

Aplica fara CV

Locuri de munca Ana Pan

Angajari Ana Pan