Ana Pan

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Retail

Site http://www.anapan.ro/cariere

Ana Pan este un reper in domeniul cofetariei, patiseriei si panificatiei pe piata din Bucuresti. Fondata in 1990, Ana Pan are acum o retea de 21 de magazine in Capitala. Ne adresam clientilor care apreciaza calitatea si produsele naturale, obtinute zilnic din ingrediente de cea mai buna calitate.

Suntem in plin proces de reinventare- pe partea de retail am lansat brandul de inspiratie newyork-eza Ana Baking Co, o patiserie, cafenea si minibistro, iar de curand am lansat un nou concept shop Ana Pan. Operational, am introdus noi tehnici de management in cadrul companiei, dorind astfel sa devenim un centru de excelenta operational.

Planul pentru anii urmatori este de a investi in oamenii care ne reprezinta in fata clientilor nostri si a ne extinde in alte mari centre urbane din Romania si din strainatate.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ana Pan

Companie Oras(e) Data
Junior vanzari la Ana Pan

full-time0 - 1 an experienta

Suntem o echipa frumoasa si avem peste 25 de ani de traditie in servirea clientilor cu produse naturale, obtinute zilnic din ingrediente de cea mai buna calitate. Cu peste 240 de angajati, 21 de magazine sub brandul Ana Pan si Ana Baking Co, suntem o companie in crestere si un reper in domeniu.

Ana Pan BUCURESTI
22.02.2017
Asociat Vanzari Ana Pan

part-timeStudent/Absolvent

Vrei sa faci parte dintr-o echipa ambitioasa ? Esti dornic de a invata lucruri noi? Vrei sa lucrezi cu profesionisti? ANA BAKING Co cauta colegi pentru postul de ASISTENT VANZARI in shopurile noi ce se vor deschide in MALL VITAN, cat si in celelalte locatii Ana Baking si Ana Pan.

Ana Pan BUCURESTI
14.02.2017

Joburi Ana Pan

Companie Oras(e) Data