BIA Human Resource Management Services

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Agentii recrutare

Site http://www.bia.ro

BIA Human Resource Management Services a luat fiinta in 1992, numarandu-se printre primele companii de resurse umane din Romania. Pornind de la servicii de executive search, ne-am dezvoltat odata cu extinderea mediului de afaceri din Romania si am adaugat in portofoliul nostru servicii precum recrutarea si selectia de personal, salarizarea si administrarea de personal, consultanta in managementul resurselor umane, asistenta pentru expatriati, leasing de personal (agent de munca temporara) si consilierea in tranzitie de cariera.

Astfel, fiind unul dintre pionierii serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, am reusit sa fim alaturi de managerii de HR in ultimii peste 20 de ani. In tot acest timp,  le-am oferit partenerilor nostri, cele peste 200 de companii din diverse domenii de activitate, cunostintele si abilitatile specialistilor nostri, precum si beneficiile tehnologiilor pe care acestia le folosesc in activitatea de zi cu zi.Increderea cu care acestia ne-au mandatat atunci cand au ales sa externalizeze total sau partial activitatile de resurse umane catre noi ne motiveaza sa le oferim servicii de resurse umane la un nivel maxim de competenta. Valorile care ne ghideaza – Profesionalism, Pasiune si Parteneriat – le oferim odata cu semnarea fiecarei intelegeri de afaceri. 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BIA Human Resource Management Services

Companie Oras(e) Data
Consilier juridic - Junior

full-time1 - 5 ani experienta

Doriti sa lucrati intr-un mediu antreprenorial, care apreciaza initiativa si spiritul inovativ? Doriti sa faceti parte dintr-o echipa tanara, cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniul consultantei de afaceri?

BIA Human Resource Management Services BUCURESTI
25.01.2017
Sales Administrator & Production Planning

full-time1 - 5 ani experienta

BIA HR recruteaza Sales Administrator & Production Planning pentru Ardagh Group, lider global in productia de recipiente de metal si sticla. Grupul este prezent in 21 de tari, cu 89 de facilitati de productie si un numar total de 19.000 de angajati.

BIA Human Resource Management Services Buftea
25.01.2017
Manager vanzari bauturi

full-time1 - 5 ani experienta

BIA HR recruteaza Manager Vanzari Bauturi pentru unul din clientii sai, companie multinationala, unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de ambalaje bag in box din Romania.

BIA Human Resource Management Services BUCURESTI
25.01.2017

Joburi BIA Human Resource Management Services

Companie Oras(e) Data