Leman Industrie

Orase: Timisoara,
Industrie: InginerieLeman Industrie SRL este o societate multinatională franceză ce activează de 10 ani în Industria automotive o industrie în continuă dezvoltare şi cu o concurenţă care nu ne permite să ne abatem de la vizunea care e în acelaşi timp şi unul dintre obiectivele noastre esenţiale: definirea şi menţinerea unor relaţii de încredere durabile şi reciproc avantajoase prin calitatea serviciilor oferite şi sprijinul acordat partenerilor noştri sau altfel spus respectarea asumată a principiului de responsabilitate socială.

De-a lungul celor 10 ani de activitate am învăţat că un mecanism, ca şi omul, nu poate fi perfect, însă e perfectibil. În această direcţie a îmbunătăţirii continue prin învăţare, căutare de soluţii inteligente şi eficiente ne-am  canalizat activitatea pentru realizarea obiectivului nostru: să oferim produse de o calitate superioară pe termen lung clienţilor noştri. Şi pentru că ne-am propus să performăm în drumul pe care ni l-am ales deviza noastra zilnica este  “Astăzi să fii mai bun decât ieri! Mâine să fii mai bun decât astăzi!” ,deoarece suntem constienti că, dacă vrem să schimbăm ceva, trebuie să începem cu noi înşine. Când identificăm anumite nevoi alegem să le rezolvăm inteligent prin participarea la teambuilding-uri tematice şi să învăţăm ce înseamnă competiţia în echipă.

Pentru Leman Industrie educaţia este cea mai bună achiziţie pe care o poate face şi crede în potenţialul tinerilor. Împreună cu câteva şcoli profesionale din Timişoara a încheiat parteneriate punând bazele a două proiecte “Alege ce ţi se potriveşte” şi “Formează-te după cerinţe” prin care oferă burse elevilor care aleg să se formeze alături de oameni cu experienţă, încă din clasa a-IX-a, şi să dobândească experienţă, abilităţile şi responsabilitatea propriilor fapte. În acest fel Leman Industrie a adaptat cerinţele prezentului pentru a răspunde nevolior viitorului.

Excelenta in calitate, etica si performanta profesionala, angajati motivati si implicati reprezinta valorile care ne definesc si care ofera incredere clienilor nostri, lideri in sectoarele automotive, aeronautica, echipamene industriale,echipamente sportive.
Pentru ca punem pe primul loc calitatea serviciilor noastre am implementam un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO/TS 16949 si ne preocupam sa-l dezvoltam continuu.

Daca iti doresti sa faci parte dintrDaca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa dinamica si curioasa, mereu in cautarea celor mai bune solutii poti aplica pentru unul din joburile:

Project Manager

Responsabil Mentenanta SDV

Programator CNC

Inginer Calitate Dezvoltare

Controlor Calitate

Operator Calitate

Montator Subansamble

Operator mase plastice

Operator masini automate si semiautomate

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Leman Industrie

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Leman Industrie

Companie Oras(e) Data