Villeroy&Boch este unul dintre cele mai importante branduri premium din lume în domeniul producţiei de  articole ceramice. Afacerea de familie, fondată în 1748, îşi are sediul central în Mettlach/Germania şi  fabrici de producţie în mai multe ţări europene, Mexic şi Thailanda.
Un brand renumit, cu o tradiţie şi un stil excepţional, oferă atât produse pentru Baie şi Wellness, cât şi pentru Cultura Mesei.
Villeroy & Boch este prezent în 125 de ţări, considerat fiind la momentul actual un brand european de lifestyle.
Mondial SA, parte a grupului Villeroy & Boch, este o marcă cu o tradiţie de aproape 120 de ani în domeniul ceramic, având ca principal obiect de activitate producţia şi comercializarea de obiecte sanitare.
În calitate de societate fiică a grupului Villeroy & Boch, Mondial desfăşoară în prezent o activitate ca şi companie de rang egal şi integrată faţă de celelalte companii ale grupului.
Ne mândrim să ştim că putem să garantăm calitatea germană, prin perfecţionarea continuă, în fiecare zi. Încă de la intrarea în grupul Villeroy & Boch, Mondial a cunoscut o dezvoltare masivă, atât din punctul de vedere al tehnologiei de fabricaţie a obiectelor sanitare din porţelan, care a fost modificată în proporţie de 90% faţă de momentul anterior apartenenţei la grup, cât şi al infrastructurii.
Investiţiile în tehnologie le completăm prin investiţia în resursele umane, preocuparea permanentă pentru formarea şi dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri recomandându-ne ca angajator de top în partea de vest a ţării.
 
Lugoj
Retail

Joburi Mondial SA:

Locuri de munca Mondial SA

Angajari Mondial SA