Joburi Fildas&Catena Grup

Fildas Catena Grup reprezinta un grup de companii cunoscute si puternice pe piata farmaceutica. Calatoria noastra a inceput in anul 1991 cu o echipa mica de oameni valorosi, cu ambitii mari in misiunea de a promova Sanatatea in Romania prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere. Din 1999 de cand a luat nastere lantul Farmaciile Catena, dupa decizia strategica a Fildas de extindere pe verticala in retailul farmaceutic, ni s-au alaturat si alti oameni valorosi, care s-au dedicat aceleiasi misiuni.

Astazi suntem peste 8000 de salariati, raspanditi la nivel national in peste 800 de farmacii si 15 centre logistice. Ocupam primul loc in topul farma din Romania, iar acest rezultat se datoreaza colectivului pe care l-am construit de-a lungul celor 28 de ani.

Avem valori comune ce ne unesc si ne indreapta spre acelasi tel si rezultat : pasiunea, ambitia, integritatea, responsabilitatea, curiozitatea si determinarea.



“Va informam ca, prin aplicarea la anunturi, datele dumneavoastra cu caracter personal cuprinse in CV vor fi prelucrate de catre societatea noastra in scopul recrutarii. Ne dorim o prelucrare transparenta si corecta a datelor, motiv pentru care, inainte de a aplica la anunt, va rugam sa cititi detalii accesand link-ul: https://www.catena.ro/info_recrutare.

Prin accesarea butonului “Aplica”, confirmati ca ati luat cunostinta de acestea.”

BUCURESTI
Farmaceutice-Medical

Joburi Fildas&Catena Grup:

Locuri de munca Fildas&Catena Grup

Angajari Fildas&Catena Grup