Joburi AIESEC Timis


AIESEC

AIESEC reprezintă cea mai mare organizaţie internațională de tineri din lume, fiind prezentă în peste 2400 de universităţi din 124 ţări şi teritorii și având o istorie de 65 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe 15.000 de oportunităţi de leadership, 28.000 de posibilităţi de internship-uri internaţionale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu multicultural.

Prezenţa AIESEC în Romania s-a făcut remarcată timp de 23 ani, extinzându-se într-un numar de 14 comitete locale în cele mai importante centre universitare: Arad, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara.

Prin contactul cu AIESEC, tinerii îşi descoperă şi îşi valorifică abilităţile de coordonare şi conducere a unei echipe. Scopul organizaţiei AIESEC este de a crea agenţi ai schimbării care să ofere un impact pozitiv în societate. Obiectivele sunt referitoare la formarea unor lideri responsabili social, cu spirit antreprenorial, sensibili cultural şi proactivi.
 

Valorile ONG-ului nostru sunt:




Global Talent Program

Scopul programului este de a dezvolta potențialul de leadership al tinerilor români prin oportunitatea de a lucra într-un mediu multicultural, în una din cele 124 tari şi teritorii in care AIESEC este prezent, pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 18 luni. Programul oferă tinerilor o experiență diferită față de ceea ce au întalnit până acum, pentru a învăța ceea ce nu au învățat la școală sau în mediul de lucru pe care l-au avut până acum. Astfel AIESEC ofera viitoarei generatii, de angajatori si angajati, perspective globale, spirit antreprenorial, experienta profesională in companii, organizații si instituții internationale in domenii precum: educatie, marketing, IT, și conștientizarea valorilor personale, ce duc la formarea tânărului ca individ în societatea românească.
 

Acest program ți se potriveste dacă:

- esti student;
- ai absolvit de curand orice forma de invatamant (maxim 2 ani);
- vorbesti engleza la un nivel avansat;
- esti dornic de a lucra intr-un mediu international;


Beneficiile tale:

- Experiență de lucru internațională
- Dezvoltare profesională și personală într-un mediu internațional
- Cunoștințe teoretice și practice in domeniul tau de interes
- Rezolvarea problemelor din diverse comunități
- Rețea de contacte internaționale
- Noi perspective
- Prieteni din întreaga lume
- Sensibilitate culturală;
- Acces la training-uri și pregătiri gratuite.


 

Timisoara
Educational

Joburi AIESEC Timis:

Locuri de munca AIESEC Timis

Angajari AIESEC Timis