Joburi BLUE POINT CALL CENTER

Cine suntem?

Blue Point este una dintre cele mai importante companii românești de call-center. În 2007, am pornit la drum cu o echipă de doar 5 oameni, iar astăzi, 14 ani mai târziu, ne mândrim cu o echipă de peste 300 de colegi și cu o prezență națională în 3 orașe: București, Slobozia și Buzău.
 

Cu ce ne ocupăm?

Inbound, outboud și back-office. Cu alte cuvinte, ajutăm companiile în procesul de vânzare, cât și în activități de customer support sau back office.

 

Ce credem că o să-ți placă cel mai mult la noi în echipă?

La Blue Point, totul este despre oameni. Punem accent pe:
 

Mediu de lucru foarte prietenos & relaxat

Suntem siguri că cele peste 100 de activități interne de până acum vorbesc de la sine: teambuilding-uri, petreceri de Crăciun, concursuri, evenimente, zile tematice. Trebuie să știi că, dacă vom face echipă, te poți aștepta la zile precum: Friends Day, Ice Cream Day, Frappe Day, Fresh Day și altele.

 

Oportunități numeroase de învățare & dezvoltare

Îți oferim abonament gratuit la Bookster, cea mai mare bibliotecă pentru companii, vei participa la traininguri, vei lua parte la sesiuni de feedback.

 

Stabilitatea financiară și profesională

Îți oferim siguranța de care ai nevoie pentru a te dezvolta, alături de un salariu fix, dar și de bonusuri de performanță.

 

Prețuirea timpului petrecut împreună

În funcție de vechimea în companie, poți accesa diferite trepte și bonusuri din programul nostru de loializare.

 

 

BUCURESTI, Buzau, Slobozia
Servicii&BPO

Joburi BLUE POINT CALL CENTER:

Locuri de munca BLUE POINT CALL CENTER

Angajari BLUE POINT CALL CENTER