PhCareer... o altă Viziune

PhCareer este o companie tânără, având o echipă Autentică, Profesionistă, Entuziastă, unde creativitatea și pasiunea sunt la ele acasă.

O echipă de profesioniști cu experiență în resurse umane, psihologie, psihoterapie, marketing și training formează inima PhCareer în jurul căreia se dezvoltă toate proiectele noastre.

Compania PhCareer a luat ființă la începutul anului 2014 din dragoste pentru oameni și din nevoia acută de a veni în întâmpinarea liceenilor și a studenților aflați la început de drum, moment când deciziile priviind viitorul lor sunt foarte importante și pot avea efecte nedorite pe viitor.

Compania oferă servicii de consiliere și orientare în carieră pentru liceeni, studenți, proaspeți absolventi și nu numai: pentru toate persoanele care la un moment dat au nevoie de sprijin în a alege și vizualiza cea mai bună decizie în ceea ce privește viitorul, cariera lor.

Description: Poza PhCareer.jpg

De ce PhCareer? Pentru că noi te ghidăm în a-ți construi acea carieră "Phenomenală" și să resimți că nu muncești o zi în viața ta.

Interesul, responsabilitatea, dedicarea  și  seriozitatea cu care ne implicăm în ceea ce facem, precum și receptivitatea față de nevoile concrete ale oamenilor sunt indici ce ne recomandă.

Alături de PhCareer poți descoperi un univers unde toate drumurile au un sens, unde oamenii minunați și extraordinari se regăsesc cu ei insuși, unde viața redevine frumoasă, unde simți că ai o Carieră Phenomenală.

 “Discover your PhCareer!”   

www.phcareer.ro

office@phcareer.ro

Timisoara
Consultanta

Joburi PhCareer:

Locuri de munca PhCareer

Angajari PhCareer