Grupul Conex este unul din principalele grupuri industriale din România care, prin cele trei linii de afaceri – producţie, comerţ şi servicii industriale – oferă piese şi componente pentru industria auto, utilaje şi echipamente complexe industriale precum şi soluţii integrate de afaceri pentru a răspunde la nevoile pieţei naţionale şi la cele dezvoltate în peste 30 de ţări.

Înfiinţat în 1993, ca producător de componente şi subansamble auto, Grupul Conex s-a dezvoltat continuu, oferind partenerilor soluţii complete şi inovatoare. Strategia sa corporatistă se bazează pe o serie de valori: conducere dinamică, parteneriate strategice, afaceri profitabile, locuri de muncă sigure, un mediu înconjurător curat.

Acţionând responsabil, oferind produse şi servicii la cel mai înalt nivel tehnic şi angajând resurse umane de calitate, Grupul Conex îşi propune să devină un partener industrial global în industriile automotive, în domeniul echipamentelor industriale, dar şi în proiecte integrate de infrastructură.

Iasi, Piatra Neamt
Inginerie

Joburi CONEX:

Locuri de munca CONEX

Angajari CONEX