Joburi Career Innovation Week

Revenim cu cea de-a 4-a editie, Career Innovation Week si avem vesti grozave pentru Brasov si Ploiesti
Fiecare editie reprezinta o oportunitate de a impartasi idei noi, job-uri pe masura potentialului tau si de a castiga contacte valoroase prin prisma interactiunii din cadrul conferintei. 

Pentru inceput anuntam ca IBM, British American Tobacco, BRD - Groupe Société Générale, EY, L’Oreal, Libra Bank, Honeywell si Continental vor fi partenerii cu care vei avea ocazia sa discuti personal si sa afli mai multe despre planurile lor din aceasta toamna. 

Descopera cele 3 orase

Lansam o noua editie in Brasov pe 4 Noiembrie. 

Pregatim scena pentru o zi dedicata Technology in care sa abordam atat teme din software development cat si teme din inginerie. 

Luna Noiembrie continua cu cea de-a 4-a editie in Bucuresti cu o zi dedicata zonei Business, 13 Noiembrie si o zi dedicata zonei de Technology, 15 Noiembrie.

La Business Day vom aborda teme din marketing, finante si domeniul bancar. In plus, Technology Day abordeaza teme despre trend-uri viitoare in mobile, web si cloud.

Incheiem luna cu cea de-a 2-a editie in Ploiesti, 19 Noiembrie si nu vom ezita sa abordam oportnitatile din Inginerie si ultimele proiecte pe care partenerii nostri le-au pregatit pentru participanti.

 
 
 
De ce sa aplici pentru Career Innovation Week
 
Intalneste lideri in inovatie si profesionisti si raspunde-ti la curiozitatile din business si technology. Ai acces la reprezentanti din top management si specialisti care vor prezenta inovatiile din industrie, te vor inspira si te vor pune fata in fata cu noile trend-uri din domeniile prezentate. Vrei sa fii la curent cu ultimele inovatii? Vino la Careeer Innovation Week!
Implica-te in sesiuni hands-on despre tendintele la nivel local si international in business si technology. Partenerii nostri vor livra sesiuni de impact cu elemente de inovatie, pe teme legate de construirea carierei tale, tendinte in tehnologie, provocari si  oportunitati implicand participantii in competitii, business games si workshop-uri. Gandeste-te la intrebari care sa demonstreze ca esti o persoana preocupata cu adevarat de viitor, un participant care in serios directiile de dezvoltare.

Alatura-te comunitatii de inovatie. Spatiul construit de noi iti pune la dispozitie instrumente de care ai nevoie daca vrei suport intr-un proiect individual sau daca vrei sa cunosti oameni si povesti incredibile. Contam pe tine ca vrei contribui la dezvoltarea acestei comunitati.

Descopera solutii, produse noi si oportunitatile din aceasta toamna. Oportunitatile de cariera prezentate la Career Innovation Week au intalnit potentialul pe masura acestora si la fiecare editie am reusit sa intermediem interactiunea dintre cei mai doriti angajatori si participanti. Profita de acest moment si fa cunoscute perspectivele tale.
Bucura-te de o conferinta care raspunde provocarilor actuale din piata si mareste-ti reteaua de contacte.  Pe langa informatiile din CV privind pregatirea ta academica si experienta relevanta pe care o detii, partenerii nostri sunt interesati de motivatia ta de a iti forma o cariera si de domeniul de interes. Toate acestea reprezinta cartea ta de vizita in fata angajatorilor, de aceea interactiunea din cadrul evenimentelor la care participi nu trebuie neglijata.

 

Accesul la eveniment se face pe baza de preinscriere.

 

De-a lungul experientei noastre te-am obisnuit cu anumite criterii si ne dorim sa le bifam si la CIW:

 

Experiente internationale  fie ca ai fost intr-un internship, fie ca ti-ai continuat studiile in strainatate sau ai fost implicat in conferinte si activitati internationale, pentru noi aceasta experienta este valoroasa   deoarece te-ai confruntat cu multe provocari si suntem curiosi sa vedem ce ai invatat. 

 

Rezultate academice exceptionale  bursa de studiu, bursa de merit sau ai participat la olimpiade, concursuri din mediul academic. Orice recunoastere de acest tip este pretioasa pentru noi. 

 

Daca ai ales sa te implici in activitati de voluntariat sau ai participat la intershipuriprograme de management trainee sau stagii de practica in companii.

 

Daca ai avut una din experietele de mai sus, consideram ca ai motivatia si ambitia de a excela in ceea ce faci. Din acest motiv vrem sa ne intalnim  la Career Innovation Week la cea de-a treia editie. 


Ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa parcurgi cativa pasi simpli si garantam ca nu dureaza mult:

Sa ai un cont activ pe hipo.ro si un CV completat minim 50% si actualizat cu ultimele tale realizari. 

 

Alege ziua care corespunde domeniului tau de interes: Technology Day Brasov, Business Day Bucuresti, Technology Day Bucuresti si Technology Day Ploiesti.

Acum ti-a mai ramas doar sa completezi formularul de aplicare. 

 

 

Evaluarea CV-ului si a formularului de aplicare este un pas eliminatoriu in procesul de selectie. Din acest motiv te rugam sa nu omiti sa treci toate activitatile extracurriculare pe care le-ai avut pana acum si raspunde cat mai creativ in formularul de aplicare. Suntem convinsi ca o sa ne pregatesti o aplicatie buna, care sa scoata in evidenta toate punctele tale forte. De abia asteptam sa o citim. 


Daca te numeri printre cei care trec de prima etapa a procesului de selectie, vei primi un e-mail de la noi cu pasii urmatori in perioada 24 octombrie - 1 noiembrie pentru editia din Brasov, 24 octombrie - 8 noiembrie pentru editia din Bucuresti si Ploiesti.


Asteptam din partea ta confirmarea si nu uita sa pui in calendar evenimentul, pentru care noi ne pregatim intens. 

 


  

  





 

 

 

BUCURESTI
Bancar-Servicii financiare, , Inginerie

Joburi Career Innovation Week:

Career Innovation Week nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Senior Drupal Software Engineer

Dow Jones
Remote
Job national
Aplica fara CV

Corporate Affairs Internship

JTI Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Senior .NET Developer

Dow Jones
Remote
Job national
Aplica fara CV

Senior Data Engineer

Dow Jones
Remote
Job national

Manager Agentie - Constanta

Sameday Courier
Hybrid

Aplica fara CV

Commodity Buyer Safety (F/M)

Renault Group Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Compliance Officer

IHM Total Consult Romania
Hybrid

Business System Analyst

Euro-Testing Software Solutions
Hybrid

Bootcamp STS 2024, abonează-te pentru ultimele noutăți!

STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale)
Job national
Aplica fara CV

Locuri de munca Career Innovation Week

Angajari Career Innovation Week