Prisum

Orase: BUCURESTI
Industrie: Farmaceutice-MedicalFondata in 1994, compania Prisum® International este dedicata imbunatatirii sanatatii printr-o gama larga de produse si servicii.

Importator si distribuitor al produselor Himalaya Drug Company (produse de uz uman si produse de uz veterinar) si Vitabiotics,
Prisum este astazi unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata suplimentelor alimentare din Romania.

Din anul 2005, Compania Prisum a infiintat o noua divizie dedicata sustinerii gamei de produse CSL Behring pe piata din Romania, produse cu prescriptie medicala pe baza de plasma umana destinate ameliorarii unor boli rare.

Viziunea companiei este de a se dedica imbunatatirii sanatatii tuturor formelor de viata: natura, oameni si animale, aceasta viziune oglindita in mantra care ne calauzeste: "Prisum. Dedicated to Life. Naturally."

Suntem dedicati consumatorilor nostri prin oferirea unor produse si servicii care sa le imbunatateasca sanatatea si astfel, intreaga Viata.

Oferim produse sigure, de inalta calitate si ramanem preocupati in permanenta de nevoile si dorintele consumatorilor nostri.

Ne tratam cu respect angajatii, actionarii, partenerii de afaceri si clientii.

Credem ca pasiunea cu care ne urmarim obiectivele, inspiratia de care speram sa dam dovada in alegerile facute si curajul care ne caracterizeaza - sunt elementele necesare unei cresteri sanatoase.

Ajuta-ne sa dezvoltam aceasta viziune. Trimite CV-ul tau si hai sa contribuim la construirea unei lumi mai bune.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Prisum

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Prisum

Companie Oras(e) Data