Prisum

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Farmaceutice

Site www.prisum.ro
Facebook https://www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania

Compania Prisum Internaţional Trading S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1994 şi deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India. Obiectivul principal de activitate îl constituie comerţul cu ridicata a medicamentelor, produselor farmaceutice şi cosmetice.
Folosind descoperirile de ultimă oră şi îmbinând tehnologia cu sistemul tradiţional de medicină Indiană – Ayurveda, cercetători de la Himalaya au facut din acest brand un lider de piaţă câstigând încrederea în întreaga lume.

Ani întregi de cercetare şi testare au scos la iveală produse ce au devenit referinţă în categoria lor: Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Liv.52, Diabecon, Ayurslim, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya...

În anul 2006, Prisum Internaţional aduce pe piaţa din România ultima inovaţie în materie de îngrijire personală, Himalaya Herbals, gama de produse cosmetice cu ingrediente 100% naturale.

O altă divizie a companiei Prisum Internaţional este CSL Behring, lider global în industria bioterapiilor pe bază de plasmă care sunt folosite pentru a trata afecţiuni rare şi foarte grave.

Începând cu anul 2009 compania îşi extinde activitatea prin deschiderea unui lanţ de plafare, Esenţa Plant, unde se prezintă şi se comercializează o gamă variată de produse naturiste.

Urmărim satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri, şi totodată anticiparea nevoile acestora. Alatură-te echipei Prisum Internaţional pentru recunoaştere şi succes!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Prisum

Companie Oras(e) Data
JR Data Analyst

full-time1 - 5 ani experienta

Esti o persoana entuziasta? Iubesti excel-ul si iti place sa lucrezi cu cifrele? Atunci te asteptam in echipa noastra!

Prisum BUCURESTI
22.01.2017
GENERALIST HR

full-time1 - 5 ani experienta

Prisum Retail face parte din Grupul Prisum International, importator si distribuitor al produselor Himalaya de la Himlaya Drug Company din India. Prisum Retail este detinatorul brandului ESENTA PLANT existent din anul 2008. Avem 11 magazine tip plafar la nivel national si expansiunea...

Prisum BUCURESTI
22.01.2017

Joburi Prisum

Companie Oras(e) Data