Enterprise Concept

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Software, Consultanta,Enterprise Concept este o companie de consultanta de business si IT care lucreaza cu conceptele acestui secol; conform analistilor, acestea sunt: Business Process Management, Service Oriented Architecture, Business Architecture si Enterprise Performance Management.

Enterprise Concept promoveaza o noua si cu toate acestea, esentiala modalitate de a face consultanta; o puternica combinatie intre standardizare si creativitate.

Ne propunem sa cream Spatii Logice ale Afacerilor pentru clientii nostri.

Prin consultantii si metodologiile sale remarcabile, Enterprise Concept propune o noua abordare a notiunii de Companie, bazata pe analiza arhitecturii afacerii, modelarea si executia proceselor, livrarea serviciilor si managementul performantei. Avand aceasta noua perspectiva, Compania este pregatita sa concureze in cadrul acestui mediu instabil, prin schimbari continue, adaptate transformarilor rapide din peisajului economic.

Obiectul principal de activitate este definirea, proiectarea si modelarea, executia si automatizarea proceselor de business. Un proces de business este un set de actiuni si activitati, dirijate atat de oameni cat si de sisteme, care conduce la realizarea unui anumit obiectiv organizational.

Compania transforma procedurile operationale si de management ale organizatiilor client in procese logice automate. Acesta schimbare se bazeaza pe experienta variata a consultantilor si pe implementarea de platforme de logica procesuala si de integrare de sisteme.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Enterprise Concept

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Enterprise Concept

Companie Oras(e) Data