ViitorPlus

Orase: BUCURESTI
Industrie: Educational ONG

Site www.viitorplus.ro
ViitorPlus
– asociatia pentru dezvoltare durabila este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, infiintata pentru a stimula si contribui la transpunerea in practica a conceptului de dezvoltare durabila la nivel de individ, organizatii si comunitati. Pentru realizarea acestei misiuni, organizatia isi propune:

  • Realizarea de programe educationale si de comunicare;
  • Sprijinirea cercetarii unor arii importante de activitate pentru dezvoltarea durabila a Romaniei si folosirea rezultatelor principale in scopul societatii;
  • Formarea, mentinerea si dezvoltarea de retele pentru profesionisti si alte persoane interesate de dezvoltarea durabila;
  • Implementarea principiilor dezvoltarii durabile prin proiecte cu aplicabilitate practica.

Membrii voluntari ai organizatiei provin dintr-o diversitate de medii cultural - internationale si profesionale, fiind pregatiti in domenii complementare: economie, inginerie, ecologie, administratie, mass-media.

“Recicleaza pentru copaci” este proiectul care ofera o alta forma de partenariat cu ONG-urile a acelor firme care doresc sa cupleze beneficiile reciclarii cu oportunitatile pentru dezvoltare sustenabila oferite de impaduriri, si anume prin donarea veniturilor din reciclarea hartiei si cartonului, pentru proiectul ViitorPlus, “Adopta un copac!”. Astfel, prin valorificarea unei tone de hartie donate, prin proiect vor putea fi adusi la maturitate 6 copaci.
“Recicleta” este un proiect ViitorPlus, primul proiect neutru in carbon din Romania, care are ca scop colectarea deseurilor de hartie din birouri spre a fi reciclate. Transportul hartiei este asigurat de 3 cargo-biciclete, unice in Romania, conduse de persoane defavorizate, carora li se asigura astfel un loc de munca. . Proiectul integreaza toate dimensiunile dezvoltarii durabile, fiind un proiect social si de mediu, adresat agentilor economici mici.

Sacosa de Panza - un proiect ViitorPlus, este un proiect complex care isi propune sa ofere populatiei o alternativa eco pungilor de plastic prin sacose de panza naturala. Sacosele de panza sunt produse intr-un atelier ce are la baza principii de functionare prietenoase mediului inconjurator si care implica persoane aflate in mare dificultate. Acest proiect functioneaza sub principiile dezvoltarii durabile, in aceasta idee folosim resurse locale iar sacosele sunt capul de afis in campania noastra educationala.

 
 
 
 
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ViitorPlus

Companie Oras(e) Data
Coordonator logistic RECICLETA și ViitorPlus

full-time1 - 5 ani experienta

Vrei ca munca ta să aibă un impact pozitiv în comunitate? Vrei să faci parte din echipa unui ONG de mediu? Ai coordonat echipe de 3-6 oameni? Ai permis de conducere categoria B? Ai comunicat cu succes cu oameni din diferite medii sociale? Te asteptam in echipa ViitorPlus!

ViitorPlus BUCURESTI
30.07.2021
Coordonator zonal Dolj-Oltenia Adoptă un Copac!

full-time1 - 5 ani experienta

Coordonează toate activitățile necesare într-un proiect de împădurire, de la managementul părților implicate în proiect, până la organizarea de evenimente de plantare. Are rolul de monitorizare plantații Adoptă un Copac! Zona acoperită: momentan județul Dolj, pe viitor și în...

ViitorPlus Craiova
30.07.2021
Coordonator zonal Bucuresti Adoptă un Copac!

full-time1 - 5 ani experienta

Descriere job: Coordonează toate activitățile necesare într-un proiect de împădurire, de la managementul părților implicate în proiect, până la organizarea de evenimente de plantare. Zona acoperită: momentan județele Călărași și Constanța

ViitorPlus BUCURESTI
30.07.2021
Account Manager Adoptă un Copac

full-time1 - 5 ani experienta

Descriere job: Menținerea unei legături strânse cu toți partenerii persoane juridice ai programului, printr-o comunicare frecventă și constantă, prin email/telefon/prezentări video sau în persoană.

ViitorPlus BUCURESTI
30.07.2021

Joburi ViitorPlus

Companie Oras(e) Data