Ghidul Angajatorilor din Domeniul Tehnic 2012-2013

Ghidul Angajatorilor din Domeniul Tehnic 2012 – 2013

Descarca Ghidul Angajatorilor - Domeniul Tehnic 2012 – 2013 si afla informatii despre:

- Ghidul carierei in domeniul IT
→ prezinta informatii despre joburile specifice industriei, procesele de recrutare, programele de internship si management trainee dedicate studentilor si proaspat absolventilor.
 
- Ghidul carierei in domeniul auto
→ cuprinde detalii despre sectoarele de activitate din industria auto, distributia la nivel geografic a companiilor din aceasta industrie si tendintele care se contureaza in 2013.
 
- Ghidul carierei in Telecom
→ prezinta cele mai importante companii din industria telecom, certificarile specifice acestei industrii, date despre procesul de selectie si competentele urmarite de angajatori.
 
- Ghidul carierei in domeniul constructiilor
→ ofera informatii despre strategiile de dezvoltare si companiile care fac parte din urmatoarele sectoare: antrepenori generali, producatori si distribuitori de materiale de constructii, companii specializate in producerea si distributia de echipamente si sisteme profesionale.
 
- Topul celor mai doriti angajatori in 2012
→ afla care sunt companiile din tehnologie care domina topul celor mai doriti angajatori conform rezultatelor studiului “Cei mai doriti angajatori”, criteriile luate in considerare in alegerea unui loc de munca, obiectivele profesionale si asteptarile salariale urmarite de respondenti.
 
- Cariere internationale pentru specialistii din Romania
→ care sunt domeniile in care se fac cele mai multe angajari, cele mai cautate tari de cei care isi doresc sa lucreze in strainate si ce abilitati sunt evaluate de recruteri. Tot din acest articol poti afla care sunt site-urile care posteaza astfel de oportunitati.
 
- 7 proiecte pentru cariera ta
→ afla care sunt proiectele profesionale la care iti recomandam sa participi in fiecare an: Angajatori de TOP, Talent Network, TOP Talents, Career Innovation Week, Ghidul Angajatorilor, portalul de cariera www.hipo.ro, Targul online pentru absolventi, Targul virtual pentru Specialisti IT.
 
 
Cuprinsul Ghidului Tehnic 2012 - 2013 pe scurt:
 
- Topul celor mai doriti angajatori
- Ghidul carierei in domeniul IT
- Ghidul carierei in domeniul auto
- Ghidul carierei in Telecom
- Ghidul carierei in domeniul constructiilor
- Cariere internationale pentru specialistii din Romania
- ONG-uri studentesti
- Calendarul evenimentelor studentesti
- 7 proiecte pentru cariera ta
 
 
 
 
 
Angajatori:
Adrem Invest, Benchmark, IBM, GHF Derivatives, Samsung Electronics Romania, Tenaris Silcotub, Evoline, Nivis, Luxoft, Ubisoft, Stefanini, Microsoft, HP, 1&1 Internet Development, Enea Services Romania, Arobs Transilvania Software, Cegeka, Bitdefender, Intel, Synygy, Metro Systems, Freescale Semiconductor, Brainspotting, Endava, Marquardt Schaltsysteme, Grup Renault Romania, Romtelecom, Cosmote Romania, Saint-Gobain, Schneider Electric, Electrolux, ING Asigurari de Viata, BRD Group Societe Generale, Raiffeisen Bank, Contact Singapore, JTI.
 
 

 

Va recomandam si:

Ghidul Angajatorilor Tehnic 2019

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI