Revolut angajează în România: sunt scoase la bătaie 80 de locuri de muncă

Revolut România vrea să recruteze, în următoarele luni, aproape 80 de specialiÈ™ti din diverse domenii (ingineri, specialiÈ™ti în recrutarea de talente, recrutori experimentaÈ›i, specialiÈ™ti în gestionarea resurselor umane È™i dezvoltare).

Pe plan local, Revolut are o echipă de peste 120 de angajaÈ›i È™i intenÈ›ionează să recruteze, în următoarele luni, 40 de ingineri (ingineri backend Java, dezvoltatori aplicaÈ›ii mobile iOS È™i Android). De asemenea, compania are în plan să îÈ™i extindă echipa de specialiÈ™ti în resurse umane È™i managementul talentelor, recrutând pentru alte 37 de poziÈ›ii (people partners È™i people specialists, consultanÈ›i resurse umane, dezvoltare È™i învățare, mobilitate), în principal din România, dar È™i din alte țări.

Locurile de muncă disponibile pentru profesioniÈ™tii români sunt în regimul de lucru la distanță (remote) È™i le oferă angajaÈ›ilor posibilitatea de a colabora la proiecte globale, în echipe multinaÈ›ionale. Peste 35 de milioane de clienÈ›i persoane fizice din toată lumea vor beneficia de produsele È™i funcÈ›iile la a căror concepere participă È™i echipa Revolut din România.

În urma participării la un studiu recunoscut pentru evaluarea experienÈ›ei angajaÈ›ilor, Revolut a fost recunoscut drept unul dintre locurile de muncă preferate, în opt țări - Regatul Unit, India, Polonia, Lituania, România, Ungaria, Spania È™i Portugalia. Certificarea Great Place to Work este obÈ›inută într-un moment în care compania de origine britanică a atins un efectiv global de 7.500 de angajaÈ›i, ca urmare a extinderii în noi pieÈ›e, cum ar fi Brazilia, India È™i Noua Zeelandă. Dezvoltarea de produse È™i funcÈ›ionalități noi este un factor care contribuie la stimularea recrutării globale.

Lucian Ivan, Global Head of Talent Department la Revolut a declarat: “Certificarea primită pe mai multe pieÈ›e unde suntem prezenÈ›i este un motiv de mândrie pentru noi. DeÈ™i aceasta este o susÈ›inere extraordinară a culturii È™i a forÈ›ei de muncă, È™tim că întotdeauna mai sunt multe de făcut È™i ne vom strădui să ne asigurăm că toÈ›i angajaÈ›ii noÈ™tri pot prospera la Revolut. ObÈ›inerea acestei recunoaÈ™teri este È™i o consecință a traiectoriei pozitive pe care o are compania, o evoluÈ›ie posibilă doar datorită talentului, muncii susÈ›inute È™i angajamentului arătat de toÈ›i angajaÈ›ii Revolut, de oriunde din lume.”


Sursa: Wall-Street.ro


VEZI JOBURI REVOLUT PE HIPO.RO

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI