150 de ani de Continental - 150 de ani de transformare


Continental a împlinit 150 de ani, devenind una dintre cele mai vechi companii din Germania.

În România, Continental a împlinit anul trecut 20 de ani de când își desfășoară activitatea.

De când a fost fondată în 1871, Continental s-a dezvoltat într-una dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume. La începuturile sale, Continental a produs piese din cauciuc moale, precum protecții pentru copitele cailor. Încă de la început, accentul strategic a fost întotdeauna pe diversitate și inovație. La scurt timp după înființare, compania a fabricat peste 60.000 de articole - de la protecția inițială a copitei și piese din cauciuc dur pentru diverse aplicații până la țesături cauciucate pentru avioane, dirijabile și baloane cu aer cald. În continuare, Continental a adus numeroase inovații pe piață, cum ar fi anvelopele pneumatice pentru biciclete în 1892 și anvelopele pentru mașini în 1904. Ca urmare, compania a devenit cunoscută în întreaga lume în secolul trecut. Astăzi suntem unul dintre principalii furnizorii pentru mobilitate, la nivel mondial.

Cu experiența acumulată de peste 150 de ani și expertiza noastră în cadrul companiei vom continua să stabilim etalonul tehnologic și să jucăm un rol de lider în conturarea transformării din industria auto.

Continental investește puternic în noi tehnologii, angajând aproximativ 17.000 de specialiști în software și IT în întreaga lume și operând propria academie de software.

Software-ul este tehnologia cheie a viitoarelor concepte de mobilitate bazate pe conducerea automată și autonomă. În același timp, ne bazăm pe hardware și dezvoltăm computere foarte performante, care se află în centrul vehiculelor moderne.

Continental își demonstrează capacitatea de a inova, precum și poziția sa globală de lider, nu numai în ceea ce privește tehnologia, ci și în ceea ce privește sustenabilitatea. Managementul durabil și responsabil face parte din ADN-ul Continental.


Colegii noștri sunt motivați de pasiunea lor de a face o diferență semnificativă în lume, pentru familiile și prietenii lor și pentru ei înșiși. Cultura noastră promovează talentul individual, încrederea reciprocă și învățarea pe tot parcursul vieții. Ne sprijinim angajații, astfel încât aceștia să-și poată stabili propria evoluție în carieră, să meargă mai departe, să ajungă mai sus și să își realizeze potențialul maxim.

Ne împărtășești viziunea și pasiunile? Îți plac provocările și crezi că putem redefini mobilitatea viitorului împreună? Dacă răspunsul tău e da, atunci te așteptăm să ni te alături!

Descopera care sunt cei mai doriti angajatori din Romania si articole de cariera care te vor ajuta sa gasesti jobul tau ideal.
  
                                                

 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI