Calatoreste in jurul lumii cu speakerii Top Talents

#followyourpath la Top Talents Romania Connected! Ei bine, asta au facut si speakerii nostri!


Prin mediul online am reusit sa spargem orice granite pentru ca tu, tanarul cu potential ce vei participa la eveniment anul acesta, sa poti descoperi diferite perspective despre cariera din mai multe colturi ale lumii.

Calatoreste alaturi de noi pe parcursul acestui articol si descopera speakerii editiei de anul acesta.



Pornim din Romania, alaturi de Georgiana Alecu (Learning & Development Manager Lidl Romania) si Mihaela Ionita (Director National de Resurse Umane Lidl Romania) care s-au alaturat, anul acesta, fenomenului Top Talents. Avand peste 10 ani de experienta in HR, Georgiana va vorbi despre cum putem sa fim propriul nostru lider dar si cum putem prelua controlul asupra dezvoltarii carierei noastre. Mihaela, sau Misha cum ii spun prietenii, a contribuit pe parcursul celor 10 ani de experienta in HR, la dezvoltarea unei culturi organizationale axata pe oameni si colaborare. Ea se va alatura Live Panel-ului de vineri, 19 noiembrie, unde alaturi de reprezentantii altor companii vor explica cum poti sa adopti o mentalitate bazata pe crestere dar si cum sa iti revolutionezi cariera.


Ajungem la prima destinatie internationala, Uganda. Noeline Kirabo, originara din Africa de Est, va susține vineri, 19 noiembrie keynote-ul „From passion to profit”. Autor, TED Speaker, mentor certificat, trainer si life coach, Noeline are o experienta de peste 15 ani in sectorul nonprofit, 8 ani de experienta ca si consilier psihologic si de 6 ani, aceasta este consultant de dezvoltare atat personala cat si profesionala.


Facem o escala in Lituania si o cunoastem pe Vaida Vegelyte, People and Culture Director RoMoBu JTI Romania. Aceasta s-a alaturat companiei in care activeaza si astazi in anul 2003, iar pe parcursul celor 18 ani de experienta in resurse umane, aceasta a contribuit la schimbari organizationale majore. In cadrul Top Talents Romania Connected, Vaida ne va ajuta sa intelegem mai bine si sa ne perfectionam relatia cu managerul. Colegul ei, Petru Stoleriu, cu o activitate profesionala de peste 22 de ani atat in domeniul vanzarilor cat si al resurselor umane, se va alatura si el Live Panel-ului de pe 19 noiembrie.
 

Calatorind mai departe, ajungem in Austria, unde o intalnim pe Aleksandra Izdebska, fondatoarea companiei DiTech GmbH, inca din timpul facultatii. Actual, ea este director TIC in cadrul Austrian Business Agency, este membru al consiliului de supraveghere al Centrulului Federal de Computerizare din Austria dar si ambasador pentru integrare. Aceasta va sustine vineri, 19 noiembrie keynote-ul ”Consider Career Crafting for a Future Perspective” dar o veti putea intalni si in cadrul Live Panel-ului din aceeasi zi.


Ramanem pe teritoriul Europei si coboram din altitudine in Bulgaria, unde ne asteapta Vanya Panayotova, General Manager L 'Oréal Romania. Peste 20 de ani de experienta in sectorul FMCG si o cariera impresionanta in conducerea unor companii de top, printre care Orbico Romania si Procter&Gamble, Vanya ne va invata despre cum ne putem incepe jobul/cariera cu atitudinea potrivita, vineri, pe 19 noiembrie.

Cu rezervorul plin si cu pasaportul langa noi, ne indreptam spre Anglia, unde vremea va fi putin ploioasa dar nimic nu ne va sta in cale, atunci cand vine vorba despre intalnirea cu antreprenorul Colin Whitfieled. La numai 23 de ani, acesta a fondat o agentie ce a ajuns premiata dar si o companie de software cu clienti de top. Un episod de depresie l-a facut pe acesta sa se indeparteze de companie si sa isi urmeze drumul, care avea sa il duca dincolo de succes. Mentinem suspansul si te lasam pe tine sa afli intreaga lui poveste, sambata, pe 20 noiembrie, in cadrul keynote-ului ”Align your career with your Highest Purpose and take advantage of The Greatest Pivot in history taking place right”.


Speram ca nu ai fost deranjat de turbulente si iti multumim ca ai ales sa calatoresti alaturi de noi!

Te asteptam si pe tine, toamna aceasta, la evenimentul Top Talents Romania Connected, pentru a cunoaste toate personalitatile prezentante mai sus!

#followyourpath

 

Va recomandam si:

Intalneste-ti mentorii la Top Talents Romania 2023!

ULTIMELE JOBURI