DE CE PROGRAMUL DE INTERNSHIP @JTI ROMANIA ESTE PENTRU TINE



DE CE PROGRAMUL DE INTERNSHIP @JTI ROMANIA ESTE PENTRU TINE

Daca esti student in an terminal sau student al unui program de Master, oprtunitatile de Internship oferite de  JTI Romania  te asteapta!

Programul de internship este deja la a 15-a ediție. Inca de la lansarea sa in anul 2008, s-a bucurat de un succes major si a starnit interesul tinerilor absolventi, unii dintre acestia devenind parte din echipa JTI dupa perioada de stagiu.

Cateva detalii despre program:

  • Durata: trei luni, in program full-time (anual, de la 1 iulie la 30 Septembrie);
  • Ajutorul unui coordonator profesionist senior pe toata perioada de desfasurare a programului;
  • Task-uri clare ce urmaresc scopuri precise;
  • Rolul bine definit al fiecarui intern.


Care sunt avantajele?

  • Salariu atractiv;
  • Zile de vacanta;
  • Access la programele JTI Wellbeing (webinare, clase de sport, consiliere psihologica/ juridica/ financiara);
  • Beneficii (asigurare medicala, tichete de masa, asigurare de viata)


Iata parerea colegilor nostri interni din editia 2021:

  
“Cu siguranta a fost o experienta pe care nu o voi uita prea curand. Inca din prima zi, am avut ocazia sa rezolv probleme reale in cadrul companiei. Apoi, in fiecare zi am aflat cate ceva nou, sub atenta indrumare a colegilor. In scurt timp, eram deja parte din echipa.

Echipa formata in mare parte din oameni tineri mi-a oferit posibilitatea sa interactionez extrem de usor si sa pun mereu intrebari. Pe manageri i-am perceput foarte intelegatori si organizati. Pe scurt, toata echipa a fost minunata si a fost mereu o placere sa vin la birou .

Ca sfaturi pentru studenti, as transmite urmatoarele idei:

  1. Gaseste-ti pasiunea si fii cel mai bun in ceea ce iti place sa faci. Trebuie sa existe macar o materie la care sa excelezi si la care te pricepi foarte bine. Capitalizeaza acest atu. Cu siguranta, se va gasi un loc in care sa iti poti arata valoarea.
  2. Nu te multumi niciodata cu putin. Cunoaste-ti valoarea!
  3. Fii ambitios si perseverent. Succesul nu vine peste noapte.
  4. Masura este cheia, atat la munca, cat si la distractie. „

Cristian Tamirsi, Accounting Payable Internship

“Internship-ul din cadrul JTI a reprezentat o experienta noua pentru mine, dar una extrem de frumoasa, plina de lucruri noi si activitati variate. Am lucrat intr-o echipa placuta, alcatuita din oameni activi, comunicativi si deschisi.
Studentii care sunt dornici sa participe la un astfel de internship vor gasi la JTI intelegere, respect, profesionalism, dar si prietenie si vor invata multe informatii utile pentru viitor. Pentru mine a fost extraordinar si cred ca si pentru altii poate fi la fel!”

Andreea Gabriela Popescu,  Production Analyst Internship

 


”Experienta pe care am acumulat-o in cele trei luni la JTI m-a ajutat sa imi dezvolt o perspectiva logica asupra lucrurilor si sa inteleg ce inseamna sa lucrezi intr-un colectiv atat de mare, cat si in departamentul de mentenanta. Am intrat intr-o echipa tanara, care m-a primit foarte bine si m-a ajutat sa invat lucruri noi in fiecare zi. Sfatul meu pentru studenti este sa aiba incredere in toate deciziile pe care le vor lua, deoarece vor ajunge acolo unde isi doresc, chiar daca viitorul pare uneori nesigur. “

Silviu Paun, Maintenance Internship


  
„Nu m-am gandit ca voi fi atat de entuziasmata cand va veni vorba de  primul loc de munca. O experienta care m-a ajutat sa ma dezvolt pe plan profesional, sa-mi imbunatatesc cunostintele si aptitudinile, atat de comunicare, cat si de relationare cu cei din jurul meu. M-a invatat sa ma disciplinez, sa-mi asum responsabilitatea si sa-i ajut pe ceilalti. Am invatat sa ma perfectionez si sa  reusesc sa-mi ating obiectivele intr-un timp scurt si eficient.
Am avut parte de o echipa saritoare, care mi-a oferit suport de fiecare data. Ne-am sprijinit si ajutat unii pe ceilalti la nevoie. Mi s-a demonstrat ca, intr-adevar colectivul este foarte important, iar unul dintre motivele pentru care am venit la serviciu cu drag si spor zilnic, a fost acesta. 😊
Daca invatati usor, va e usor sa va disciplinati si sa dati dovada de incredere in fortele proprii, pe scurt disciplina, punctualitate, seriozitate si devotament, ei bine, “ati castigat!” 😊 SUCCES!”

Alina Tuta, Sales Accounting Internship


Ti-am starnit curiozitatea?
Urmareste programul de internship 2022 pe hipo.ro și alatura-te echipei JTI!



Va recomandam si:

Intalneste-ti mentorii la Top Talents Romania 2023!

ULTIMELE JOBURI