eMAG ofera angajatilor oportunitati in cariera



Vrei sa devii angajat eMAG, dar nu esti convins? Pentru cei care apreciaza un job in care invatarea continua este posibila, eMAG reprezinta varianta optima care poate satisface asteptarile legate de acest tip de beneficiu. Compania pune pret pe dezvoltarea profesionala si ofera angajatilor cele mai cool programe de acest tip, pentru a fi la zi cu cele mai noi aspecte din domeniu.

eMAG au investit 300.000 de euro in cursuri destinate liderilor si viitorilor lideri din cadrul organizatiei. Cei 85 de manageri vor lua parte la cursuri oferite de Harvard Business School și London School of Economics pentru a-si dezvolta abilitatile din domeniul financiar.

De asemenea, angajatii din domeniul executive management vor participa la sfarsitul anului si inceputul anului viitor la programele in domeniul business-ului pe care universitatile IMD, MIT, Wharton sau Harvard le au.

Cred că toți colegii mei știu că la eMAG apreciem foarte mult învățarea continuă, indiferent de momentul în care ești în carieră, iar noi avem constant acces la cursuri și programe de dezvoltare potrivite pentru fiecare rol în parte. Programele organizate de Harvard Business School și London School of Economics sunt adaptate nevoilor de dezvoltare pe care le au managerii seniori de la eMAG și îi ajută să-și structureze și mai bine cunoștințele pe care le dobândesc zi de zi în proiectele inovatoare și complexe din organizație”, a declarat Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG.

Astfel, daca iti doresti o cariera in care sa ai oportunitati speciale de dezvoltare profesionala in mod constant, ar trebui sa aplici la unul din joburile pe care eMAG le ofera! Compania investeste in personalul sau, iar tu poti fi unul din angajatii care ia parte la astfel de programe. Aici poti vedea anunturile lor de angajare.
 

Citeste si:

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania