Un CV nou pe Hipo iti poate aduce o pereche de casti de gaming wireless!Realizeaza-ti un CV in perioada 19 iulie - 19 august si poti castiga o pereche de casti de gaming wireless!

Tot ce trebuie sa faci este sa acorzi 2 minute realizarii unui CV pe site-ul nostru de cariera si vei fi automat inscris(a) in tragerea la sorti pentru premiul mentionat.
 

Cine poate participa?

Candidatii care isi completeaza un CV in proportie de minimum 50% pana la data de 19 august 2022, ora 23:59 intra automat in tragerea la sorti.

Crearea unui cont nou, cat si a unui CV dureaza mai putin de 2 minute si se poate face atat prin completarea formularului de pe Hipo, cat si prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn.
 

Ce trebuie sa faci?

Pentru a putea participa la acest concurs, este necesara validarea si completarea CV-ul pe portalul nostru de cariera in proportie de minimum 50%, in perioada 19 iulie 2022, ora 00:00 - 19 august 2022, ora 23:59. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati prin email si pe site-ul Hipo.

Adresa de email introdusa trebuie sa fie una reala, iar contul trebuie sa fie validat dupa primirea emailului de confirmare.

 

Click aici pentru a-ti crea un cont nou acum!


  Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului
 

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca 30 de modele pregatite de specialisti din care merita sa te inspiri

ULTIMELE JOBURI