De ce o cariera in IT&C ar trebui sa fie in topul preferintelor tale



Conform Studiului Generatiei Z si Piata Fortei de Munca realizat de Catalyst Solutions si Hipo.ro, in procent de 23%, tinerii iau in considerare domenii precum IT Software atunci cand aplica pentru un program de internship sau job entry level; domeniu ce se detaseaza din start cu cel mai mare numar de angajari, inregistrand un procent de 46,60% si cele mai mari salarii pentru juniori.

Descarca Ghidul Studentului si citeste articolul pe larg.




Daca esti curios care sunt domeniile pe care tinerii le iau in considerare atunci cand aplica pentru un program sau job entry level, descarca Ghidul Studentului powered by LSEG si citeste la pagina 10.

In ceea ce priveste perceptia angajatilor si angajatorilor din Romania asupra muncii la distanta, conform studiului "State of Remote Work in Romania", cele mai multe companii - 51% vor opta pentru un sistem hibrid in urmatoarele 6-12 luni.

Descopera cum vor sa lucreze candidatii in perioada urmatoare, la pagina 11.

Printre companiile IT&C care ofera o gama larga de oportunitati pentru studenti se afla si LSEG Romania, care deserveste diviziile grupului si sustine business-ul existent prin inovare si research in domeniul tehnologiei financiare.

Datorita talentului si capabilitatilor tehnice si analitice din Romania, in 2018 a fost deschis biroul din Bucuresti care in prezent numara 330 colegi.

Afla mai multe despre LSEG Romania aici.
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”