LSEG anunta finalizarea cu succes a achizitiei Refinitiv



London Stock Exchange Group (LSEG)
si Refinitiv si-au unit fortele pentru a deveni un furnizor mondial de infrastructura si date pe piata financiara. LSEG si Refinitiv furnizeaza de mult timp servicii si produse fundamentale pietei, precum: date si analize utilizate in fiecare zi pentru a lua decizii importante; instrumente pentru combaterea criminalitatii financiare; platforme de trazactionare utilizate pentru a furniza lichiditate investitorilor si pentru a oferi companiilor posibilitatea de fi evaluate si a strange capital din piata, Case de Compensare (e.n. Clearing Houses) pentru gestionarea riscurilor asociate tranzactiilor cu instrumente financiare.

Ca o singura organizatie, angajamentul nostru fata de pietele financiare, dar si constientizarea increderii pe care sistemul financiar ni-l ofera, sunt mai puternice ca niciodata. Desi cu o istorie lunga in spate, LSEG nu a reusit sa ofere gama de capabilitati pe care le poate oferi astazi - de la activitati specifice perioadei dinainte de incheierea tranzactiilor, continuand cu tranzactionarea efectiva, pana la operatiuni post-tranzactionare. Ne-am extins acoperirea globala, iar clientii au acces la seturi de date imbunatatite semnificativ. De asemenea, am adaugat locuri noi de executare pentru cele mai mari doua clase de active tranzactionate: curs valutar si venit fix.

Directorul Executiv LSEG, David Schwimmer, a declarat: „Finalizarea achizitiei Refinitiv marcheaza o etapa importanta in istoria LSEG. Sunt incantat sa le urez bun venit noilor Directori de Consiliu, actionari, Management-ului Executiv si tuturor colegilor Refinitiv care se alatura LSEG. Aceasta tranzactie reuneste doua companii globale complementare, cu un angajament comun si cu aceeasi filosofie “Open Access”, lucrand in parteneriat cu clientii. LSEG isi propune sa furnizeze beneficiile din aceasta tranzactie, ajutand astfel clientii sa acceseze date, instrumente de tranzactionare, analize si gestionarea riscurilor pe pietele financiare din intreaga lume. Intr-un cadru cu o evolutie rapida, LSEG este bine pozitionat pentru o crestere pe termen lung ca lider mondial in infrastructura pietelor financiare si furnizor de date.

In cei doi ani de activitate, LSEG in Romania a devenit un jucator puternic pe piata. Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti a reusit sa atraga 300 de specialisti intr-o gama larga de tehnologii, servicii de date si functii corporate care deservesc cele 4 divizii ale companiei: Capital Markets, Post Trade, Servicii de Informare si Tehnologie.

Andreea Stanescu, General Manager LSEG Romania: ”Suntem bucurosi ca in Romania avem doua echipe performante care se unesc. Aceasta este o oportunitate extrem de buna sa crestem capabilitatile noastre, sa lucram impreuna si sa ne sustinem unii pe ceilalti intr-o noua echipa marita de operatiuni in cadrul LSEG si sa contribuim in continuare la performanta Grupului.

Vezi toate oportunitatile de la LSEG aici

Citeste si:

 
 
 

 

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI