Editie inedita la Top TalentsAnul acesta, Top Talents iti aduce o editie inedita, dusa la un alt nivel! Chiar daca conextul actual nu ne permite sa ne intalnim fizic, noi spargem barierele si traversam granitele direct de acasa, astfel ca ne dam intalnire online la cea de-a 13-a editie a evenimentului de renume dedicat tinerilor cu potential – Top Talents Romania Connected.

Cu cine te vei intalni anul acesta? Pe langa tinerii cu potential remarcabil, din tara si din afara ei, vei avea ocazia sa interactionezi cu invitati speciali, speakeri internationali si speakeri nationali cu povesti captivante, dornici sa le impartaseasca cu tine.
   Linda Pallien, Career & Mindset Strategist, Personal & Professional Growth specialist este primul invitat special ce va deschide seria keynote-urilor menite sa te ajute sa te dezvolti! Specialist in cariere și mindset, ea face parte din consiliul de administratie pentru Young enterprise din Marea Britanie si va sustine keynote-ul intitulat How to C.A.R.E.E.R - The future of work.


Madalina Hodorog, Trainer & Consultant, este cel de-al doilea invitat special care ni se va alatura pe 18 noiembrie la eveniment, incepand cu ora 14:35. Madalina a construit cel mai complex program de #EducatieAltfel intitulat FUTURE – Construieste cu pasiune care pregateste studentii pentru primul loc de munca. Dornica sa ii ajute si sa ii sustina pe tinerii aflati la inceput de drum, aceasta va sustine keynote-ul The first step to find your passion. Take it now! 

 Daryl Wodhouse
, Mental Health, Business Productivity & Wellness Speaker, va deschide seria keynote-urilor in cea de-a doua zi de eveniment. Daryl are o serie de instrumente practice si accesibile care ii ajuta pe oameni sa realizeze un echilibru mai bun in viata lor profesionala, iar prin keynote-ul Why smart work and mental fitness drive the best career and business success va impartasi cu tine cum sa-ti atingi succesul in cariera prin strategii de mental fitness si smart work.


Aziza Razakberdieva este Career Fulfillment Coach and Personal Branding Strategist si te asteapta la eveniment pentru a impartasi cu tine din experienta sa dobandita de-a lungul celor 10 ani de experienta in Marketing si Publicitate. Aceasta va sustine keynote-ul How To Build Life Changing Habits? Si cu siguranta vei invata cum sa te adaptezi mai bine contextului actual!


  Mihai Toader-Pasti, Cofounder & General Manager EFdeN & EnergiaTa, este invitatul special ce va incheia seria keynote-urilor din cele 2 zile de eveniment cu un super speech motivational care sa te ajute in dezvoltarea ta de zi cu zi. Acesta s-a aflat in Top Forbes30 under 30, astfel ca este cel mai calificat sa vorbeasca despre Multilateral development by volunteering in a multidisciplinary practical project.


 Asadar, anul acesta te asteapta un super lineup la Top Talents, completat de speakerii internationali, reprezentanti ai companiilor participante:

  • Evgeny Nikolsky, General Manager Romania, Moldova, Bulgaria, JTI;
  • Javier González Pareja, President of Bosch Group in Spain and Portugal and Human Resource Manager for Europe Middle East and Africa;
  • Jens-Jakob Gustman, Health Systems Sales Leader, Central & Eastern Europe, Philips;
  • Aleksandra Izdebska, Market Director, Austrian Business Agency;
  • Hüseyin Özmeral, General Director of Bosch Cluj Plant.


Bineinteles, succesul evenimentului prin randul participantilor nu ar fi fost complet posibil fara ajutorul partenerilor nostri media, carora le multumim pentru implicare si profesionalism: Radio Guerrilla,  Jurnalul de Afaceri, Romania Pozitiva, Portal HR, InOras, Comunicate de Presa, Spot Media, ZiaruldeBucuresti, Iqool, Cariere, Regie Live, Clujul de Buzunar, Centrul pentru Dezvoltarea Carierei, Qrise.

Te asteptam si pe tine alaturi de noi, sa ducem impreuna traditia Top Talents mai departe! Inscrie-te acum!

 

Va recomandam si:

Intalneste-ti mentorii la Top Talents Romania 2023!

ULTIMELE JOBURI