5 programe pentru elevi, studenti si absolventi oferite de Bosch Romania



Esti student si te gandesti ce ai putea face pe parcursul verii? Ai absolvit facultatea si evaluezi oportunitatile din piata? Esti absolvent de clasa a 8-a si nu stii incotro sa te indrepti? 

Am facut selectia programelor oferite de Bosch, care pot sustine dezvoltarea ta in cariera. 

Bosch se remarca prin programe aplicative si parteneriate strategice cu licee si universitati din Cluj-Napoca, Timisoara, Alba-Iulia, Targu-Mures si Bucuresti. Anul trecut peste 1000 de elevi, studenti si absolventi au beneficiat de programele dedicate celor care sunt la inceput de cariera. 

In acest articol, va prezentam programele pentru care poti aplica in perioada imediat urmatoare: Junior Managers Program, Working Student, Mechanical Engineer Summer School, stagiu de practica si scoala Duala.  Nu rata inscrierea! 
 

1. Junior Managers Program – destinat viitorilor lideri 

90% dintre managerii din Bosch au fost promovati intern. Atragerea tinerilor talente in randul managerilor reprezinta o prioritate pentru organizatie. 

Programul JMP vizeaza absolventii cu profil business sau tehnic care au potential de lideri. Pentru editia 2020 absolventii sunt incurajati sa aplice pentru cele 5 pozitii disponibile in locatiile din Blaj si Cluj.  

Cu o durata de pana la 24 de luni, programul are la baza un sistem rotational in diverse arii functionale, inclusiv intr-o locatie Bosch dinafara Romaniei.  Din 2014 au facut si fac parte din program 22 de JMPsti. Ei considera programul un accelerator in dezvoltarea profesionala datorita imaginii de ansamblu a organizatiei pe care o dobandesti rapid, a retelei internationale de business, a expunerii la modele variate de business si stiluri de leadership.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina programului.  
 

2. Programul Working Students ofera cea mai mare varietate de roluri

Bosch a definit acest program pentru studentii care doresc sa lucreze pe parcursul studiilor si sa aiba o expunere la o companie multinationala cu impact in foarte multe arii de activitate. Studentii care au fost in acest program apreciaza oportunitatea de a testa ce li se potriveste si suportul pe care-l primesc din partea echipelor. 

Cele peste 30 de roluri deschise in acest moment acopera o gama larga de departamente si arii din business: 

- Daca doresti sa te familiarizezi cu procesele si modul de lucru in fabrica, cu siguranta rolurile din departamentele tehnice si comerciale din cele doua fabrici din Blaj si Cluj ar putea fi de interes pentru tine.

- Daca urmaresti sa fii un expert in dezvoltare software sau hardware, programele deschise la Centrul de Inginerie din Cluj ar putea fi cea mai potrivita rampa de lansare in cariera.

- Studentilor tehnici din Bucuresti le recomandam programul din cadrul diviziei Termotehnica.

Poti incepe programul in regim full time, iar in toamna iti ajustezi programul ca sa poti ajunge la facultate. 
 

3. Bosch Mechanical Design Summer School se muta in online

Pentru studentii pasionati de industria Automotive Centrul de Inginerie din Cluj ofera un program online de 2 saptamani in care acestia pot invata de la ingineri experimentati. Asadar, in perioada 13-31 iulie merita sa-ti iei vacanta de la vacanta si sa iti dezvolti competentele necesare pentru o cariera de succes in industria auto. 

Inscrie-te aici pana in data de 15 iunie 2020 cu un CV si o scrisoare de intentie.

Sunt disponibile doar 10 locuri! Programul se adreseaza studentilor in anul II sau III la Facultatea de Constructii de Masini, Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronica si Mecanica sau la Facultatea de Ingineria Materialelor si a Mediului, interesati de proiectarea 3D, PTC Creo, tolerante geometrice si dimensionale, analize prin metoda elementului finit, proiectarea pieselor din plastic si alte teme interesante.

4. Proiectul de practica START oferit studentilor de catre Fabrica Bosch din Cluj

Prin acest proiect european fabrica Bosch din Cluj sprijina studentii in vederea pregatirii lor profesionale. 
Stagiul de practica din cadrul fabricii ofera studentilor oportunitatea de a se familiariza cu specificul si cultura unei companii multinationale. Experienta in sine ii ajuta sa isi formeze o imagine clara asupra unui flux de activitati din cadrul unei organizatii automotive. Programul se adreseaza tuturor studentilor din anul 3 si 4 nivel licenta si celor din anul 1 si 2 nivel master de la UTCN, dar si studentilor din anul 2 si 3 nivel licenta alaturi de cei din anul 1 si 2 nivel master de la UBB.

Inscrieri pentru aceasta vara se fac pe adresa Proiect.Start@ro.bosch.com.
 

5. Dual School – un program destinat elevilor care doresc o meserie 

Programul Scoala Duala Bosch ofera deschidere catre o calificare in specializari tehnice. Prin intermediul acestui program invitam elevii dornici sa cunoasca tainele meseriilor cu profil tehnic in domeniile: electronica, electromecanica, electrica si mecanica. 

Programul se desfasoara in parteneriat cu fabricile Bosch din Cluj si Blaj. Inscrierile pentru anul scolar 2020-2021 se vor desfasura in perioada 29 iunie- 3 iulie, si 22-24 iulie. Mai multe detalii despre liceele si specializarile pe care le oferim, pot fi gasite aici

Oferta completa de programe pe care o ofera Bosch pe tot parcursul anului o poti gasi pe www.bosch.ro/cariere, iar pentru mai multe detalii despre domeniul de activitate a fiecarei locatii din Romania intra aici. Prin urmare te invitam sa fii alaturi de noi pe  www.bosch.ro/cariere, Facebook, LinkedIn sau Instagram.  




 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI