GraduatE.ON - descopera-ti vocatia in 4 stagii platite - experimenteaza fara griji timp de 24 de luni



“Studiile universitare oferă puține șanse de a experimenta și de a afla adevărata chemare în ceea ce privește cariera. Programul E.ON pentru Absolvenți este construit însă exact pe acest principiu: timp de doi ani ai oportunitatea de a merge în stagii în cadrul departamentelor din companiile E.ON. Este o perioadă care poate produce rezultate excepționale pentru accelerarea carierei tinerilor absolvenți.”, asta spune unul dintre colegii noștri, care a făcut parte din programul pentru absolvenți și care a avut ocazia, datorită acestuia, să-și valorifice la maxim calitățile şi visele.

GraduatE.ON este super-puterea noastră prin care formăm tineri de mai bine de 13 ani. Peste 130 de trainees și-au început așa cariera, mai mult de 80% dintre ei au ales să continue alături de noi și să ocupe poziții cheie în companie. Pentru că acesta este scopul programului nostru: să creștem oameni valoroși, care să profite la maxim de beneficiile programului și să le transforme în atuuri.

Ce ar trebui să ştii despre program?

În primul rând că oferim încredere deplină, de la bun început, oferind un contract pe durată nedeterminată şi mentori cu experienţă.

Vei avea ocazia ocazia să explorezi departamentele companiei, să te implici în proiecte, să îţi valorifici talentul și atunci când simţi că ţi-ai găsit locul, să alegi unde îţi vei desfășura mai departe activitatea. Experiența anilor anteriori ne spune că e nevoie de aproximativ 24 de luni și între 4-6 stagii pentru ca acest lucru să se întâmple.

Anul acesta căutăm studenți (ultimul an), absolvenți sau masteranzi în domeniile Inginerie şi Economie, cu rezultate bune, cu interese și activități extra curriculare (organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice) și cunoștințe bune de limbă engleză.

GraduatE.ON înseamnă mobilitate, stagii în departamente şi localităţi diferite. E nevoie doar de deschiderea necesară, iar noi vom oferi tot suportul de care vei avea nevoie.

Aici găseşti toate detaliile despre programul pentru absolventi GraduatE.ON: http://eon.li/xlk7f 

Turn your energy into good power!

Cunoști o persoană potrivită și dornică să participe la Programul GraduatE.ON?

Ajut-o să nu rateze această șansă!

Carmen Pui, Razvan Fagaras si Alexandra Ignat ne povestesc mai multe despre experientele lor în cadrul GraduatE.ON: cum s-a desfasurat procesul de recrutare, viata de zi cu zi în cadrul echipei si multe altele.

Adriana Salcudean (Specialist Strategie si Inovare Operationala) ne spune ce i-a placut cel mai mult în cadrul programului GraduatE.ON

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI