Performanta inseamna sa iti indeplinesti task-urile in mod curat si elegant - Itiviti



Itiviti
este un nume cu o rezonanta noua pe piata din Cluj, aparut ca urmare a achizitionarii Ullink de catre Nordic Capital in anul 2018. Ullink activa insa pe piata locala inca din 2011, avand asadar un istoric local semnificativ. In acest timp ne-am concentrat pe dezvoltarea unei culturi organizationale axate pe standarde ridicate de calitate si pe crearea unui mediu de lucru placut pentru colegii nostri.
 



Care sunt elementele care va diferentiaza de celelalte companii din aceeasi industrie (proiecte, activitati interne, tehnologii utilizate etc.)?

Itiviti este perceputa de clientii nostri drept o companie de produse fintech inovatoare si de calitate. Pentru a ajunge la acest rezultat ne bazam pe echipe de ingineri foarte talentati care isi iubesc si respecta profesia, precum si pe o buna colaborare dintre acestia si echipa de strategie.

Consideram ca succesul companiei noastre se afla la interesectia dintre inovatie si strategie de piata.
 

Care a fost cea mai inspirata intrebare primita de la un candidat in timpul interviului de angajare?

Ne-ar fi greu sa punem eticheta de “cea mai inspirata” uneia dintre intrebarile primite. In general sunt doua tipuri de intrebari pe care le apreciem in timpul interviului.

In primul rand, sunt cele adresate de catre candidat atunci cand acesta admite ca nu are un raspuns la intrebarea adresata de noi si isi intreaba imediat intervievatorii care ar fi solutia, pentru a invata.

Cel de-al doilea tip sunt intrebarile despre business-ul nostru, care dezvaluie o pregatire prealabila a candidatului si un interes crescut.

Ambele categorii surprind curiozitate si energie, atribute ce contribuie major la succesul unui bun profesionist.



Ce inseamna performanta in cazul unui angajat la voi?

Performanta inseamna sa iti indeplinesti task-urile in mod curat si elegant, sa fii cautat de colegi si disponibil (“responsive”) cand ti se cere ajutorul, sa iti asumi si sa duci la bun sfarsit obiective indraznete si cu impact intr-o organizatie globala.
 

Care sunt cele mai deosebite beneficii sau initiative interne de care se bucura angajatii?

Fara a intra in detalii, beneficiile pe care le oferim sunt semnificativ peste media pietei si sunt structurate astfel incat sa rasplatim pe masura talentele pe care le-am atras deja in companie. O initiativa diferita fata de ceea ce am vazut in piata este oportunitatea de a avea experienta unei mobilitati internationale pentru toti angajatii nostri, indiferent de departament. Astfel, le oferim sansa colegilor de a lucra pe perioada de cateva luni, pana la cativa ani in oricare dintre birourile noastre din Europa, Asia sau Statele Unite.

La initiative recente am dori sa mentionam campania de Corporate Social Responsibility demarata de colegii nostri in ultimii 2 ani, prin care incercam sa avem un impact pozitiv in comunitatea locala si regionala.


 

Ce planuri de dezvoltare aveti in perioada urmatoare?

Planurile in acest an sunt orientate spre imbunatatirea gradului de integrare tehnica a produselor noastre astfel incat sa oferim mai multa valoare clientilor nostri printr-un portofoliul extins de solutii.

 

Va recomandam si:

Discover Snyk β€” New Cybersecurity Company to Keep an Eye On