Noua divizie Kellogg’s in Romania

 


Kellogg’s, lider pe piata mondiala a cerealelor si a produselor alimentare gata de consum, se afla in plin proces de recrutare pentru o noua divizie in cadrul Centrului din Bucuresti.
 

Noua divizie Kellogg’s in Romania va prelua activitati din aria Supply Chain si va fi responsabila pentru planificarea categoriilor de cereale si gustari, gestionarea inventarelor si alte activitati specifice din zona Supply Chain, avand un rol important in planificarea activitatilor pentru intreaga Europa.
 

Am adresat cateva intrebari echipei Kellogg’s pentru a afla mai multe despre noua divizie de Supply Chain.
 

  1. Cand planuiti sa dati startul activitatilor specifice din noul departament?

Echipa va trece printr-un program dedicat de training spre sfarsitul verii, va invata de la expertii nostri din industrie si va intelege ce inseamna #LifeAtK. Apoi, la inceputul anului 2019 noua echipa din Bucuresti va fi pe deplin operationala si va contribui la succesul departamentului.

  1. Cum ati descrie noua divizie, cat de provocatoare sunt activitatile?

Divizia de Supply Planning va fi formata din data analysts, planners si in cele din urma, experti in domeniu. Echipa va oferi suport si va  sprijini intreaga Europa, va  contribui la imbunatatirea proceselor, reducerea costurilor si obtinerea rezultatelor pentru actionarii nostri cheie, fiind ultima veriga adaugata departamentului nostru european de Supply Chain. Ne asteptam sa existe numeroase oportunitati atat de a ne imbunatati procesele, cat si pentru echipa de a-si exprima ideile cu succes.

  1. Care sunt rolurile deschise in aceasta perioada si cu ce se diferentiaza ele de alte pozitii similare din piata?

Vom angaja persoane cu diferite niveluri de experienta – de la analisti pana la planneri si manageri. Ne diferentiem prin mediul de lucru si prin cultura companiei – suntem mandri de istoria noastra si vrem sa ne asiguram ca toata lumea se simte bine la Kellogg’s. Ah… am mentionat ca avem foosball si console Playstation?

  1. Care este nivelul de experienta pe care ar trebui sa-l aiba candidatii pentru a aplica la aceste roluri?

Suntem interesati de oricine este entuziasmat de valorile si cultura pe care o reprezinta #LifeAtK. Pentru noua divizie cautam persoane cu experienta in supply chain sau supply planning in special, dar daca aveti abilitati transferabile excelente, atunci haideti sa vorbim!

  1. Dintre beneficiile pe care le ofera Kellogg’s angajatilor sai, care sunt cele mai apreciate si care ar fi un beneficiu mai neobisnuit pe care il oferiti?

In afara de oportunitatile globale ale companiei noastre, oferim un pachet de beneficii excelent in cadrul echipei noastre din Bucuresti. Acesta include bonus anual, bonuri de masa cu valoare ridicata, asigurare medicala privata, abonament la sala, un spatiu de relaxare si o atmosfera prietenoasa, pe langa salarii competitive si diferite activitati de team building.

  1. De ce le-ati recomanda candidatilor sa se alature echipei Kellogg’s?

Daca va place Pringles, acesta este un excelent punct de plecare! Daca vreti sa va alaturati unei companii dedicate si entuziaste si va doriti ceva mai mult decat un simplu job, noi va putem oferi acest lucru. Pe langa faptul ca va alaturati unei companii globale cu vibe local, veti avea oportunitatea de a invata de la experti in domeniu si de a va dezvolta cariera contribuind in mod real la succesul unei companii cu istorie.
 

Kellogg’s este prezent pe piata din Romania din 2014. Centrul din Bucuresti are rolul de Global Business Service pentru diviziile din Europa ale Kellogg's din peste 20 de tari, iar principalele arii de activitate sunt: Supply Chain, Finante si HR.

Afla mai multe despre Kellogg’s si toate pozitiile deschise: Hai la Kellogg’s!

 

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI