Programe de practica de vara si internship in HELLA Romania



Orientat spre progres și creștere continuă, grupul german HELLA dezvoltă și produce componente și sisteme de iluminat și electronice pentru industria automotive. Pe plan internațional, este vizibil prin cei peste 38.000 de angajați în 125 de locații, în mai mult de 35 de țări, fiind astfel printre cei mai importanți 40 de furnizori din industria auto globală și una dintre cele mai mari 100 de companii industriale din Germania.

HELLA în România

HELLA România și-a început activitatea în anul 2005. 3 unități de producție, 3 centre de proiectare și dezvoltare și un centru administrativ compun astăzi subsidiara locală cu peste 3.700 angajați, în Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova.

De-a lungul celor peste 13 ani de activitate în România, compania s-a remarcat ca un partener de încredere pentru industria automotive globală, contribuind permanent la consolidarea poziției de lider în tehnologie și inovație a grupului german. Mai mult decât atât, HELLA România se remarcă și prin orientarea spre educație și dezvoltare, oferind atât angajaților săi oportunități de formare continuă, cât și programe dedicate pentru studenți și masteranzi.

Practica de vară la HELLA

Peste 100 poziții deschise pentru Practica de vară în HELLA România îi așteaptă pe tinerii dornici să facă primul pas spre o carieră în domeniul automotive. Perioada de practică plătită acoperă lunile iulie-septembrie, timp în care studenții vor avea posibilitatea de a se implica activ în proiecte specifice din prima zi și de a pune în aplicare cunoștințele teoretice deprinse pe băncile școlii, fiind ghidați de experți în domeniu. Aplicațiile se pot trimite până la 31 mai.

Internship „HELLA Bee”

Cei deschiși la provocări și în timpul anului universitar, au posibilitatea de a intra în programul de internship „HELLA Bee”. Timp de 8 luni, în perioada octombrie-mai, stundeții și masteranzii au ocazia de a afla mai multe despre ce înseamnă un loc de muncă în cadrul unei companii internaționale. Pe toată durata programului, aceștia sunt implicați direct în proiectele specifice ale departamentelor unde lucrează, având alături un mentor specializat, care să le ghideze parcursul profesional din toate punctele de vedere. Aplicațiile se pot trimite pe perioada verii și până în 15 septembrie.

Programele de practică de vară și de internship în HELLA România oferă studenților posibilitatea de a avea primele experiențe profesionale și de a afla mai multe despre felul în care funcționează un mediu de lucru internațional. Acestea sunt o rampă de lansare pentru viitorii profesioniști, conferind expeirența aplicată necesară în completarea studiilor teoretice din timpul facultății. Sub motto-ul „We partner with talented people and develop their passion for technology innovation”, HELLA România se mândrește cu dezvoltarea unor programe accesibile pentru studenți și masteranzi, contribuind astfel la formarea specialiștilor de mâine.

Mai multe informații despre cele două programe sunt disponibile pe site-ul HELLA sau printr-un e-mail la:
  • recruitment.hro@hella.com (pentru Timișoara)
  • recrutarearad@hella.com (pentru Arad)
  • recrutarelugoj@hella.com (pentru Lugoj)
  • recrutarecraiova@hella.com (pentru Craiova)

Va invitam sa ne cunoasteti la standul nostru din cadrul Angajatori de TOP Timisoara pe 16-17 Martie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara - CRAFT!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara  

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI