DB Global Technology lanseaza hubul tehnologic DB Connect

 


DB Global Technology, Centrul de tehnologie din Bucuresti al Deutsche Bank, a inaugurat un nou hub de cercetare si dezvoltare, un spatiu de lucru digitalizat si un centru modern pentru organizarea de evenimente.

Noul Bucharest Technology Hub este o consecinta a angajamentului ferm al Deutsche Bank fata de sectorul local de tehnologie si start-up. Acesta sustine reteaua internationala de laboratoare de inovatie a Deutsche Bank din New York, Silicon Valley, Berlin si Londra in demersul acestora de a spori inovatia in cadrul bancii. Bucharest Technology Hub este aliniat la cele trei obiective principale ale laboratoarelor de inovatie: sa ajute banca sa evalueze si sa adopte tehnologii emergente, sa dezvolte o cultura a inovatiei si sa contribuie la strategia digitala a bancii.



DB Connect este un spatiu multifunctional dedicat interactiunii profesionistilor DBGT cu intreaga industrie IT si, in final, cu societatea in care isi desfasoara activitatea. DB Connect se afla la parterul sediului centrului de tehnologie si dispune de un numar de locuri care poate fi ajustat cu usurinta in functie de necesitati. Design-ul sau complet flexibil si echipamentele avansate il fac ideal pentru toate tipurile de evenimente si activitati.

Hubul completeaza unul dintre cele mai futuriste spatii de birouri din Bucuresti.







 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania