De ce stagiul „Drive Your Future” este cel mai bun start in cariera ta

Esti student sau masterand si nu ai experienta de lucru? La Grup Renault Romania te asteptam sa faci primul pas in cariera prin intermediul programului de stagiu « Drive Your Future”. In 3 luni, te vei familiariza cu activitatile specifice industriei auto, vei castiga experienta relevanta in domeniul ales sub indrumarea specialistilor nostri, poti sa iti realizezi lucrarea de licenta si vei putea participa la ateliere de insertie profesionala.
 
Mai jos sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre program:
 
  1. Temele de stagiu sunt din toate domeniile.
Asadar, poti beneficia de un stagiu la noi indiferent de profilul tau - tehnic sau economic -, intr-unul din  departamentele: inginerie (electrica, electronica, mecanica, automatica etc.), logistica, financiar, comercial si altele.
 
  1. Fiecare tema de stagiu reprezinta un proiect concret.
Punem accent pe experiente practice si pe un impact real, pe care il poti avea in organizatia noastra. De aceea am pregatiteme de stagiu care sa aiba aplicabilitate in business, proiecte care au drept scop imbunatatirea si eficientizarea unor activitati curente sau a unor procese.
 
  1. Vei fi insotit de un tutore pe perioada stagiului.
Pentru a maximiza experienta ta ca stagiar, tot parcursul tau va fi indeaproape urmarit de un specialist al Grupului, din departamentul in care iti desfasori stagiul de practica. Prin urmare, vei avea acces la expertiza valoroasa si vei primi indrumari si feedback constant in activitatea ta.
 
  1. In fiecare an avem aproximativ 120 de stagiari.
In toate cele 4 locatii (Pitesti, Mioveni, Titu si Bucuresti) avem anual in jur de 120 de stagiari. Asta inseamna ca vei putea schimba pareri cu colegi de generatie.
 
  1. Programul de stagii Drive Your Future a implinit 14 ani.
Primul an in care am organizat stagiile a fost 2002, iar de atunci 1.800 stagiari ne-au trecut pragul. Si suntem mandri de acest lucru!
 
  1. Perioada si durata programului sunt flexibile.
Stagiile din cadrul Grup Renault Romania sunt pe tot parcursul anului si au o perioada intre 3-6 luni. In felul acesta, ne asiguram ca tu poti opta pentru programe care sa-ti permita sa te concentrezi la fel de mult pe studii.
 
  1. 30% din stagiari raman ca angajati pe pozitii full-time.
In cadrul Grupului Renault Romania, ne dorim oameni competenti, motivati si dornici de a face lucruri. Din acest motiv, cei care se remarca pe perioada stagiilor au sansa de a ramane angajati pe pozitii full-time dupa terminarea stagiului.
 
  1. Fiecare tema de stagiu este ca descrierea unui post.
Ne dorim sa-ti fie cat mai clar care sunt activitatile pe care le presupune fiecare stagiu, durata, perioada si locatia acestuia, precum si care este profilul candidatului ideal. De aceea, intregul calendar cu programe de stagiu a fost gandit incat sa-ti permita sa analizezi usor optiunile care ti se potrivesc.
 
  1. Interviul te pregateste pentru viitoarea ta cariera.
Interviul prin care vei trece inainte de a fi acceptat pentru un stagiu in cadrul Grupului Renault Romania este similar cu cel folosit pentru recrutarea angajatilor nostri. Acesta are doua dimensiuni - cea de resurse umane si cea tehnica. Evaluam competentele softs kills, experienta de lucru pe proiecte si in echipa, capacitate de adaptare, nivelul de limbi straine (documentatia este facuta in Engleza si/sau Franceza, aplicatiile informatice la fel) si un nivel cel putin mediu de cunostinte MS Office (excel si powerpoint), in timp ce prin interviul tehnic evaluam cunostinte specifice temei de stagiu.
 
Daca ti-am atras atentia si-ti doresti sa afli mai multe despre stagiile Grup Renault Romania, inscrie-te acum.

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI