Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2016 - 2017


Ghidul Angajatorilor este o publicatie de cariera distribuita de doua ori pe an la nivel national, care contine atat articole de cariera, cat si oportunitati de dezvoltare profesionala dedicate proaspat absolventilor si studentilor. Publicatia se distribuie gratuit in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Constanta, Suceava, Targu-Mures, Pitesti, Galati, Ploiesti, Arad, Craiova, Brasov si Sibiu in urma completarii unui scurt formular.

Editia Tehnica 2016 – 2017 contine sfaturi si articole de dezvoltare in cariera pentru absolventii si studentii de la facultatile cu profil tehnic.

Descarca Ghidul Angajatorilor – Editia Tehnica 2016-2017 daca esti curios sa afli mai multe despre:

Cum isi aleg tinerii cu profil tehnic angajatorii

Tu stii care sunt 20 cei mai doriti angajatori din 2016? Gasesti lista lor in Ghidul Angajatorilor. Tot de acolo, prin intermediul studiului „Cei mai doriti angajatori”, realizat pe un esantion de 10982 de candidati, afli in ce industrii isi doresc sa se angajeze tinerii cu profil tehnic, care sunt pozitiile cautate de candidatii cu experienta de pana la 6 luni si care sunt obiectivele profesionale ale acestora. Totodata, iti poti face o idee despre asteptarile salariale si extrabeneficiile candidatilor cu putina experienta de lucru.

Descopera mai multe din articolul din Ghidul Angajatorilor, pe care il poti descarca de aici.

Ghidul carierei tale in IT. Centrele de R&D din Romania

Cum industria IT genereaza cele mai mari venituri la nivel economic, iar numarul companiilor care angajeaza in IT este in crestere, este important de stiut care sunt trendurile din industrie ale centrelor de dezvoltare si cercetare. Totodata, in Ghidul Angajatorilor vei afla mai multe informatii despre modul prin care s-au dezvoltat platformele mobile in ultimii ani. Daca iti doresti o cariera in IT, e util sa stii in ce consta procesul de selectie al angajatorilor.

Descarca Ghidul Angajatorilor si citeste articolul in intregime.

Cum se va revolutiona tehnologic Industria Automotive

A patra revolutie industriala, The Connected Traveler, Automated Driving, Hybrid&Electric Cars sunt noile trenduri din Automotive. Industria automotive este in continua expansiune in  Romania, iar companiile cauta tineri pasionati si dornici sa profeseze in domeniul auto. Prin urmare, cei mai doriti angajatori te invita in urmatoarea perioada sa aplici la proiectele lor. Iata care sunt mai exact planurile lor de cariera.

Daca te-am facut curios, descarca Ghidul Angajatorilor si citeste articolul in intregime.

Spre ce directii se indreapta Industria Telecom

Afla cum poate evolua cariera ta in Telecom si invata cum te poti adapta inovatiilor tehnologice din industrie precum Internet of Things, mobile payments, video streaming si cloud&infrastructure services. In plus, iti oferim cateva hinturi despre asteptarile pe care angajatorii din Telecom le au de la tine si in ce consta procesul de selectie al acestora.

Gasesti articolul complet in Ghidul Angajatorilor pe care il poti descarca de aici.

Tehnologie+Finante = 1000 de optiuni pentru cariera ta

Domeniul Serviciilor Financiare este prezent in vietile noastre atunci cand ne platim facturile, cand facem cumparaturi sau cand pur si simplu ne gestionam veniturile. Tocmai de aceea, e bine de stiut spre ce directii evolueaza industria, care sunt start-up-urile din FinTech sau in ce zona se investeste cel mai mult. In Ghidul Angajatorilor vei gasi informatii despre profilul candidatilor recrutati in FinTech si despre proiectele la care companiile din domeniu te asteapta sa aplici.

Descarca-l gratuit de aici.

Intrebarile care te pot pune in dificultate la un interviu de angajare si ce raspunsuri sa le oferi angajatorilor

Cu totii am trecut (sau vom trece) prin emotiile unui interviu de angajare si ne-am facut griji despre cum se va desfasura intalnirea cu intervievatorul. Ce bine ar fi fost daca am fi stiut de dinainte intrebarile de la interviu, nu-i asa? Este imposibil de aflat care sunt exact intrebarile pe care un angajator le va adresa, insa putem banui spre ce directii se vor indrepta acestea si care vor fi subiectele pe care orice angajator le va aborda.

Pentru cateva exemple de intrebari si pentru a afla ce urmareste angajatorul de la tine prin adresarea lor, citeste articolul complet din Ghidul Angajatorilor.

Cum poti intra in comunitatea developerilor din Romania

Cu siguranta nu te poti numara printre specialistii IT daca nu interactionezi cu profesionistii din domeniu. Evenimentele Dev sunt prilejul ideal pentru a da startul carierei tale in Tech: de la oportunitatea de networking oferita de aceste evenimente, pana la provocarea data de crearea unui demo aplicatiei tale.

Este pus la bataie si un premiu pentru cel mai bun demo. Citeste articolul din Ghidul Angajatorilor si afla despre ce este vorba.
Cativa dintre angajatorii pe care ii poti intalni in paginile publicatiei sunt: Ubisoft , Avira , Microsoft,  Mood Media , Molson Coors Brewing, IBM, Azur, eMAG, DB Global Technology, Unicredit Business Integrated Solutions, BearingPoint,  Maguay, Group Renault Romania, Federal - Mogul Motorparts, Continental,  BASF, BASF, E.ON, Buw, Ericsson, JYSK, Plexus, British American Tobacco, Luxoft, ATTOS Software, ZTE Services Romania, Ranstand Romania, EFD Induction, Schneider Electric, Hipo.

Planifica-ti cariera dupa principii ale succesului cu ajutorul publicatiei Ghidul Angajatorilor!
 
 
 
                                     
 
 
 
 
 
 
 

Va recomandam si:

Career Guide 2021

ULTIMELE JOBURI