Ultimele zile in care te poti inscrie la Think Leadership - 11-12 iunie 2016In acest weekend, pe 11-12 iunie 2016, la sediul UniCredit Bank din Bucuresti are loc Think Leadership. Evenimentul este adresat profesionistilor cu 4-7 ani experienta in vanzari, marketing, finante, logistica si IT, care cred in invatarea continua si importanta unei dezvoltari continue personale si profesionale.

Think Leadership se desfasoara pe parcursul a doua zile, pe 11-12 iunie, oferind participantilor posibilitatea de a interactiona cu oameni cu o experienta remarcabila de leadership, dispusi sa impartaseasca din provocarile lor.

Editia din acest an are ca tema principala conceptul de “Gamification” prin folosirea elementelor si a regulilor de joc in contexte de business. Sesiunile de traininguri ce vor avea loc in cadrul evenimentului urmaresc imbunatatirea si dezvoltarea competentelor prin intermediul activitatilor practice si al exercitiilor la care vor lua parte cei prezenti:
  • First Time Manager sustinuta de Adela Iepure, Senior Consulting Associate, Human Invest- Prima pozitie de conducere este una dintre cele mai provocatoare si critice tranzitii de cariera. Acesti specialisti exceleaza in ceea ce priveste abilitatile de implementare, dar de cele mai multe ori intampina provocari ca manageri, pentru ca nu au metodele si competentele necesare pentru a reusi. Aceasta sesiune le ofera celor care sunt pentru prima oara intr-o pozitie manageriala prezentandu-le competentele esentiale de care au nevoie pentru a avea un start de impact in noua pozitie.
  • The Power of Play sustinuta de Diana Rosetka, Managing Parner Equatorial – In cadrul acestei sesiuni participantii vor descoperi care sunt primele cinci abilitati de care vom avea nevoie in ceea ce economistii numesc „A patra Revolutie Industriala”: rezolvarea problemelor complexe, gandirea critica, creativitatea, managementul oamenilor, coordonarea.
  • Fresh Biz sustinuta de Marius Blajut, Project Manager, Universum - Intr-o lume a business-ului care se schimba in fiecare zi, unde suntem constransi sa facem cat mai multe cu cat mai putine resurse, este vital sa lucram cat mai smart: colaborativ, creativ si constiincios. Leadership-ul nu mai este despre control, ci mai degraba despre a influenta gandirea celor din jur! FreshBiz duce invatarea bazata pe joc la un alt nivel, fiind o experienta puternica si distractiva care va schimba modul in care gandesti si actionezi, oferind un refresh in ceea ce inseamna colaborarea, creativitatea si leadership-ul.
  • F*cking Motivation sustinuta de Ana Silivas, Universitatea Alternativa este un workshop in care aflam impreuna ce inseamna motivatia pentru fiecare, care sunt factorii care ne influenteaza motivatia, cum traim motivatia, ce ne face sa ne pierdem motivatia si cum o putem sustine pe parcus. Sesiunea va raspunde la intrebarea “Ce este de fapt motivatia?” pentru ca e destul de clar ca ne afecteaza mult vietile, proiectele, relatiile, obiceurile etc. 
Evenimentul va reuni 120 de profesionisti, iar cei interesati se pot inscrie gratuit pana pe 7 iunie! In cadrul evenimentului participantii vor invata cum sa devina lideri autentici, cum sa conduca si sa comunice cu echipa pentru a trece de la performanta individuala la performanta de grup. 

Printre companiile partenere la editia Think Leadership 2016 amintim: L’Oréal Romania, UniCredit Bank, Société Générale European Business Services (SG EBS), Ericsson, Equatorial, Human Invest, Maastricht School of Management Romania, Self Trust Academy, Universum Events.

Mai multe informatii despre agenda evenimentului si modalitatea de inscriere pot fi obtinute accesand site-ul dedicat de pe Hipo.ro.

Va recomandam si:

Burse de studiu pentru managerii si antreprenorii inscrisi la Executive MBA Bucharest

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI