Peste 100 de pozitii oferite de companiile in inginerie la Angajatori de TOP Bucuresti



Angajatori de TOP revine in Bucuresti in perioada 25-26 martie, la Sala Palatului, cu cea de-a 20-a editie in cadrul careia piesa de rezistenta vor fii cele 5000 de joburi puse in joc atat pentru profesionisti cat si pentru si tineri aflati la inceput de cariera. Printre companiile care anunta un val de recrutari in aceasta primavara se numara si cele din Inginerie care conform studiului realizat de ManpowerGroup privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca* preconizeaza o crestere de 9,28% a numarului de angajati la nivelul tarii. Daca esti pasionat de inginerie, dintre companiile prezente la targ 4% au pozitii in domeniul Ingineriei&Automotive.

Federal Mogul Motorparts este una dintre companiile, care propune pentru cei interesati de un job in Bucuresti sau Ploiesti atat pozitii de internship pentru studenti/masteranzi/absolventi, cat si pozitii de entry si middle levels in inginerie. Pe langa oportunitatile de cariera de la nivel local, Federal Mogul Motorparts ofera si posibilitatea unei cariere la nivel international despre care vor oferi mai multe informatii in cadrul targului.
Federal Mogul Motorparts este una dintre companiile cu traditie in ceea ce priveste participarea la Angajatori de TOP. Toma Andreea, HR Representative, ne impartaseste faptul ca in urma participarii la editia anterioara, a ramas in discutii in vederea recrutarii cu 10-20 de persoane cu care a interactionat la standul din cadrul targului. Cand vine vorba de recrutare reprezentanta companiei recomanda candidatilor care aplica sa aiba grija la redactarea CV-ului si la modul in care se prezinta in fata angajatorului. In cadrul targului participantii vor avea oportunitatea sa afle despre cele 5-10 pozitii de internship pe care le-au pregatit tinerilor in cautare de un start in cariera pentru perioada iulie-septembrie. Avantajele programelor de internship pregatite sunt pe langa posibilitatea de a ocupa un job full time, programul flexibil care sa permita studentilor sa participe la cursuri si examene si posibilitatea de a face parte dintr-o echipa caracterizata prin motivatie si implicare. Acestea din urma, pe langa orientarea spre invatare si proactivitatea, sunt aspecte de luat in seama de catre departamentul de HR atunci cand vine vorba de a transforma o pozitie de internship intr-una de full time.
 
Iata si alte companii care recruteaza editia aceasta la Angajatori de TOP candidati cu profil de inginerie: Grup Renault Romania, JTI, Thales, Intel Romania, Miele Tehnica, Thales etc.

Afla care sunt oportunitile pentru care merita sa te intalnesti cu angajatorii din Bucuresti.
 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara
Probleme tehnice?
Raporteaza eroarea la
suport