Cele 2 surprize ale evenimentului Angajatori de TOP Timisoara 2016



Cel mai mare targ de cariera din Banat – Angajatori de TOP Timisoara – se apropie cu pasi repezi. Weekend-ul acesta, pe 18 si 19 martie, peste 60 de companii se reunesc la Centrul Regional de Afaceri cu planuri de recrutare si workshop-uri tehnice si de cariera interactive. Acesta este, deci, momentul cel mai potrivit pentru a lua o decizie in privinta carierei tale!

Asa cum te-am obisnuit, fiecare editie iti aduce, pe langa mii de job-uri in companii de TOP, surprize care sa te puna in valoare si sa iti rasplateasca determinarea pe plan profesional! Editia cu numarul 8 nu face exceptie. Iata ce am pregatit pentru tine in cele doua zile de eveniment:

Sansa de a castiga un apparat foto DSLR Nikon D5300

CV-ul tau in format Barcode iti adduce primavara aceasta sansa de a castiga un aparat foto profesional, cu care sa surprinzi prima ta zi la locul de munca. Cum? Foarte simplu:
  • Actualizeaza-ti datele din CV si completeaza-l in proportie de minimum 50%;
  • Descarca-l in format Barcode din contul tau de candidat de pe Hipo.ro;
  • Vino cu el la eveniment si scaneaza-l la cel putin una dintre companiile preferate.

Castiga un Nikon D5300 >>
 

Speed Interviews cu angajatorii tai preferati

Pentru ca vrem ca job-ul sa fie al tau la dupa cele doua zile de eveniment, iti oferim oportunitatea de a discuta pe larg cu reprezentantii companiei pentru care vrei sa lucrezi chiar in cadrul targului! Cum functioneaza aceste mini-interviuri fulger?

Daca reusesti sa convingi angajatorul la stand ca tu esti candidatul potrivit - acesta te poate invita la un interviu de 15 minute, discutie in cadrul careia ai sansa sa ii detaliezi experienta din CV, activitatile din perioada anilor de studiu, sa ii arati ca te-ai documentat cu privire la companie si ca te potrivesti manusa pe pozitia pe care o au deschisa!
Astfel, poti pleca de la cel mai mare targ de cariera din Banat cu promisiunea unui nou job care sa iti indeplineasca asteptarile profesionale!

Actualizeaza-ti CV-ul pe Hipo.ro >>
 
Mult success!

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara