Cod de conduita din cadrul Angajatori de TOP martie 2016

cod_conduita_angajatori_de_top

Toti vizitatorii din cadrul evenimentului nostru sunt obligati sa respecte urmatorul Cod de Conduita. Organizatorii vor aplica acest regulament pe parcursul desfasurarii intregului eveniment. Ne asteptam ca toti vizitatorii sa coopereze in vederea respectarii acestuia, pentru asigurarea unui mediu placut in cadrul evenimentului.

Angajatori de TOP se desfasoara in Bucuresti si Timisoara si este un targ de cariera la care intrarea se face pe baza de CV*. Toate referintele despre eveniment prezentate in acest document vor fi puse in practica de catre reprezentatul legal, Catalyst Solutions SRL. Acest regulament prezinta termenii si conditiile agreate intre Catalyst Solutions SRL si vizitatorii din cadrul oricarui eveniment, conferinta sau survey organizat de catre Catalyst Solutions SRL. Daca te-ai inscris la un eveniment, conferinta organizata de catre Catalyst Solutions SRL, sau ai participant la un survey, esti de acord sa respecti urmatoarele conditii care sunt prezentate in codul de conduita. Te rugam sa citesti cu atentie acest document. Catalyst Solutions SRL isi rezerva dreptul de a schimba informatiile din acest regulament in orice moment. Orice modificare a acestuia va fi postata pe urmatorul website: www.hipo.ro

Iti aducem la cunostinta faptul ca acest document este Politica Anti-Hartuire din cadrul evenimentelor noastre.

Nu toleram nici o forma de hartuire a vizitatorilor din cadrul evenimentului si ne asteptam ca toti cei prezenti sa aiba un comportament profesional. Persoanele care nu respecta aceste reguli vor fi sanctionate sau vor fi invitate sa paraseasca locatia de desfasurare a evenimentului, la discretia organizatorilor.

Hartuirea include comentarii verbale care intaresc structurile sociale de dominanta, referitoare la gen, orientare sexuala, dizabilitate, aspect fizic, greutate, rasa, varsta, religie, intimidare intentionata, intreruperea constanta a evenimentelor si contact fizic inadecvat.

Vizitatorii surprinsi in una din aceste situatii, vor fi rugati sa inceteze comportamentul inadecvat.

Daca un vizitator se angajeaza intr-un comportament hartuitor, organizatorii evenimentului pot lua orice masura considerata adecvata. Daca esti hartuit sau observi ca altcineva este hartuit, sau daca ai orice alte nelamuriri, te rugam sa contactezi un membru al echipei de organizare cat mai repede posibil.

Ne asteptam ca vizitatorii sa respecte aceste reguli pe parcursul intregului eveniment in spatiul expozitional si in cadrul workshop-urilor si conferintelor.

Date de contact in caz de urgenta

Personalul si voluntarii nostri prezenti la eveniment pot fi identificati prin badge-urile de voluntar sau personal. Acestia au fost informati sa comunice imediat incidentele catre coordonatorii lor care vor discuta apoi cu echipajul medical, de securitate sau cu Politia, unde este necesar.

De asemenea, personalul de securitate poate fi identificat cu usurinta in tot spatiul aferent evenimentului, fiind calificat pentru a asigura desfasurarea optima a evenimentelor de aceasta natura.

Pentru orice urgenta, sunteti liberi sa ne contactati imediat la: +40755020520 sau prin e-mail la office[at]catalyst.ro.


*Toate datele sunt confidentiale si vor fi utilizate doar de Catalyst Solutions si partenerii Catalyst Solutions. Catalyst Solutions este operator de date cu caracter personal, inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarii De Date cu Caracter Personal nr. 4641.

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI