Unilever Engineers League

Unilever, unul dintre cei mai mari si importanti producatori de bunuri de larg consum din lume lanseaza competitia Unilever Engineers’ League, ce are la baza un studiu de caz real din zona de productie.

Cui se adreseaza aceasta competitie:
Consursul se adreseaza in special studentilor la facultatile cu profil tehnic (Mecanica, Iginerie, Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica etc.) Echipele formate din 3 studenti trebuie sa conceapa solutii inteligente si inedite.

Inscriere: Inscrie-ti echipa pana pe 5 martie 2014 la adresa engineers.league@unilever.com, incluzand numele si adresa de e-mail a fiecaruia dintre cei 3 membri.

Case study:
Pe 6 martie vei primi studiul de caz pe care trebuie sa il rezolvati pana pe 20 martie.

Ziua prezentarii:
Pe 24 martie 2014, cele mai bune echipe vor primi invitatia de a vizita fabrica Unilever din Pitesti, pentru marea finala care va avea loc pe 27 martie.

Premiile concursului:
La finalul Concursului membrilor echipelor care ocupa primele trei locuri din clasament li se acorda cate un premiu astfel:

  • Echipa castigatoare a primului loc va primi ca premiu 3 tablete Samsung Galaxy Tab 3 (cate un premiu pentru fiecare membru al echipei);
  • Echipa castigatoare a locului II va primi ca premiu 3 Apple iPod Nano 16 GB (cate un premiu pentru fiecare membru al echipei);
  • Echipa castigatoare a locului III loc va primi ca premiu 3 casti audio Sony si 3 iPod Shuffle 2GB (unul din fiecare pentru fiecare membru al echipei).

Pentru alte studii de caz, intrati aici.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania