JACOBS Traineeship Program




Asa cum exista cate o poveste in spatele fiecarei cesti de cafea, asa exista cate o poveste in spatele fiecarui specialist din cadrul companiei JACOBS DOUWE EGBERTS. Jacobs iti ofera posibilitatea sa faci parte dintr-una dintre cele mai de succes echipe prin  Traineeship Program, programul care timp de 12 luni te ajuta sa faci primii pasi spre cariera ta de succes.
 

Programul de Trainee JACOBS este un program platit, care va incepe din septembrie 2020 si se va desfasura timp de 12 luni, cu un program flexibil cu norma intreaga, care iti va permite sa lucrezi direct in departamentul ales. Calatoria de invatare va include scurte perioade de lucru in alte departamente, care sunt direct relevante pentru dezvoltarea ta. Acest lucru va oferi o experienta completa despre JDE.
 

Jacobs isi doreste tineri entuziasti, la inceput de drum, pasionati de domeniul pe care si l-au ales, care sa poata face parte din echipa JDE la sfarsitul celor 12 luni de trainee.
 

Domeniile din care poti alege sunt:

Vei fi indrumat de un mentor si vei avea sansa de a lucra alaturi de profesionisti din domeniu, astfel incat experienta ta sa fie una cat mai complexa si completa. La sfarsitul celor 12 luni, Jacobs isi doreste sa te bucuri de o dezvoltare rapida, astfel ca vei avea posibilitatea de a petrece timp in fiecare dintre departamentele companiei, pentru a descoperi drumul care ti se potriveste cel mai bine.


Procesul de selectie te va aduce fata in fata, insa de aceasta data in mediul online, cu membrii echipei Jacobs, care vor selecta viitori colegi ai echipei din cadrul Programului de Trainee. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa aplici pana pe 31 august si sa astepti un semn din partea noastra!
 

Ready to MIX it up? Aplica aici!
 

Nu uita ca domeniile din care poti alege sunt:



LinkedIn