Area Sales Manager Dacia&Renault

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile Area Sales Manager Dacia&Renault active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 03.05.2018
    Remote work: On-site

    Echipa de vanzari P&A a Directiei Calitate si Servicii Dacia&Renault creste mare, asa ca are nevoie de forte proaspete care sa gestioneze Zona de Vest (Timisoara, Arad, Oradea, Deva) si cea de Nord-Est (Iasi, Suceava, Botosani, Neamt). Deci avem nevoie de 2 colegi in echipa fortei de vanzari:) pentru Dacia si Renault.

    Agenda de prioritati va cuprinde monitorizare campanii promotionale, evaluare rezultate campanii, analiza pietei (concurenta, tendinte, tehnologii, inovatii, psihologia consumatorului), rapoarte vanzari, comunicare sustinuta cu agentii actuali si viitori din reteaua Dacia&Renault, feedback din piata catre echipa de marketing si colaborare directa cu departamentul de gestiune comenzi piese si accesorii.

    Va implica si activitati ad hoc, in care iti vei pune in evidenta aptitudinile de improvizatie si adaptare la diferite situatii, oameni, provocari. Vei fi in permanenta conectat cu piata dar si cu echipele interne (marketing, comunicare, gestiune).

    Dincolo de cerintele clasice pentru un astfel de rol, cum ar fi, experienta in vanzari, cunostinte solide despre piata auto, disponibilitate pentru deplasari, capacitatea de analiza si sinteza, aptitudini de prezentare si influentare, simt practic, competente de limbi straine (engleza sau franceza), abilitati de organizare si planificare eficienta si eficace a activitatilorrabdare si perseverenta, asadar dincolo de toate astea, importante si ele desigur, pentru noi conteaza mult ATITUDINEA.

    De ce ? Pentru ca stim ca un vanzator de success face parte din acei 4% din vanzatori care realizeaza 94% din total tranzactii. Si mai stim ca atitudinea este un predictor mai bun al succesului decat, de exemplu, IQ-ul. Nu o spunem noi, o spun specialistii, de exemplu, psihologul de la Universitatea Standford Carol Dweck, care si-a petrecut intreaga cariera studiind relatia intre atitudine si performanta si a ajuns la concluzia ca atitudinea este un predictor mai bun al succesului decat rezultatul testului IQ.

    In acest caz, vorbim de doua tipuri de atitudini : un mod de gandire rigid (fixed mindset) si un mod de gandire orientat spre dezvoltare, (growth mindset).

    Daca ai un fixed mindset, convingerea ta este ca « asa esti tu construit» si nu te poti schimba in nici un fel si in nici o situatie. Si esti ferm convins ca talentul tau, cu care te-ai nascut, te conduce la succes, fara sa depui nici un efort. Iar atunci cand apar provocari, te simti coplesit si neajutorat in fata situatiilor mai mult sau mai putin limita.

    Daca ai un mindset orientat spre dezvoltare esti convins ca poti deveni in fiecare zi mai bun, depunand un efort oricat de mic. Poti construi zi de zi o versiune mai buna a ta, atat in plan personal cat si in plan profesional. Imbratisezi provocarile si tratezi esecurile ca oportunitati unice de a invata ceva nou. Iar rezultatele tale depasesc asteptarile chiar si atunci cand ai un IQ mai mic decat al celor cu un fixed mindset. Expresia ta favorita este « acest lucru nu a functionat, deci voi incerca altceva » .

    Nu te plangi niciodata. Oricum nu te ajuta, nici pe tine, nici pe altii. Nu dai vina pe nimeni pentru ceea ce ti se intampla tie sau altora. E inutil. Esti flexibil si deschis spre invatare, chiar si atunci cand ai avea de invatat ceva bun de la un copil. Imbratisezi ideile mai mult sau mai putin trasnite, dar care te scot din tipare sau blocaje.

    Esti realist. Si pragmatic, pe deasupra. Si, desigur, astepti rezultate. Totdeauna. Pentru ca stii ca rezultatele depind de tine, de actiunile, motivatiile si atitudinea ta. Pentru ca ai invatat deja ca vanzarea depinde de atitudinea vanzatorului, si nu a potentialului cumparator.

    Iti asumi. Nu te simti neajutorat chiar daca treci prin situatii limita. Dimpotriva, actionezi. Pentru ca stii ca fricile si temerile sunt emotii care blocheaza creativitatea si cel mai bun mod de a le depasi este sa actionezi. Warren Buffett recomanda sa-ti gasesti pasiunile adevarate prin tehnica 5/25: scrii 25 de lucruri pe care iti place sa le faci si le acorzi atentie/importanta. Apoi tai 20 dintre ele si ramai cu cele 5 pasiuni adevarate. Ce ramane e doar for fun.

    Te regasesti cumva in portretul vanzatorului cu un mindset flexibil ? Vrei sa faci parte dintr-o echipa de succes, in care iti poti aduce ideile, energiile, creativitatea pentru a gasi impreuna cele mai indraznete solutii?

    Atunci te astept la o cafea povestita in Timisoara sau Iasi. Venim noi la tine :). Pana atunci, astept sa-mi trimiti aplicatia ta.

     

     Beneficii:

    La noi vei găsi:
    Un mediu de lucru prietenos, dinamic şi bazat pe performanţă
    Posibilităţi de dezvoltare profesională şi planificare a carierei
    Asigurare privată de sănătate
    Participări la evenimente corporate şi cele specifice industriei
    Un program de beneficii şi compensaţii atrăgător
    Expunere la proiecte internationale

    Pasiunea este motorul Grupului Renault. Din pasiune pentru masini si pentru oameni avem astazi in Romania o gama completa de activitati prin care ii oferim fiecarui client vehiculul potrivit. Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Sa faci parte din echipa noastra inseamna sa participi la crearea vehiculului viitorului.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (365)