Inscrie-te la Think Leadership 2017

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Think Leadership active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la Think Leadership 2017 active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: Think Leadership
Domeniu:
  • Management - Consultanta
  • Marketing
  • Vanzari
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 09.06.2017
    Remote work: On-site

    Think Leadership este evenimentul dedicat profesionistilor cu experienta in marketing, sales, finance, IT, logistica sau resurse umane care urmaresc sau detin o pozitie de manager. Acesta isi propune sa ofere un spatiu de networking pentru profesionisti si lideri din mediul business de la care tu sa descoperi ce resurse poti accesa pentru dezvoltarea ta profesionala intr-o companie de top.

    Tema de anul trecut a fost Gamification, concept care a devenit din ce in ce mai utilizat in procesele de learning&development din companiile de top. Invatarea prin “joaca” s-a dovedit a fi mult mai eficienta si duce la cresterea productivitatii si a motivatiei la locul de munca. In curand vei putea afla care este tema acestei editii. Anul acesta dorim sa ne axam pe idee de Humanification, mai exact pe prioritizarea oamenilor si a echipei, urmarind bineinteles si obiectivele finale. Suntem de parere ca daca oamenii din echipa sunt inspirati si motivati, pasionati de ceea ce fac, obiectivele vor fi atinse implicit.

    Evenimentul se va desfasura in zilele de 10 si 11 iunie la Hotel Sheraton din Bucuresti si vei interactiona cu oameni ce au o experienta remarcabila in leadership, dispusi sa-ti impartasasca din cunostintele lor. Printre companiile prezente anul trecut s-au numarat L’Oreal, UniCredit Bank, Human Invest, Equatorial, Selft Trust Academy si Universum Events.

    Anul acesta vei avea ocazia sa te intalnesti cu JTI Romania, Microsoft, Human Invest, SELFTRUST Academy, TSP (smartprojects.ro), All to Know dar si alte companii pe care le vom anunta curand.

    Pe parcursul celor doua zile vei avea parte de:

    • Informatii despre instrumente profesionale de dezvoltare si evaluare a comportamentului si abilitatilor de leadership. De asemenea vei primi informatii relevante despre managementul de echipa si modele de leadership;
    • O sursa relevanta de inspiratie din partea unor lideri de succes si modele pe care ei le folosesc in diverse industrii;
    • Acces la o comunitate de profesionisti de la care poti afla informatii de interes pentru tine;
    • Experiente ale unor speacialisti in diverse domenii despre cum sa iti indeplinesti obiectivele de cariera si cum sa-ti depasesti limitele personale cu ambitie si pasiune.

    Daca ti-am trezit interesul, te asteptam sa aplici pana la data de 2 iunie pentru a lua parte la Think Leadership, un eveniment interactiv si inovativ pentru tineri profesionisti! 

     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Otopeni,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Buftea, Otopeni,

    Vezi job-uri similare (79)